Sunnuntaikatsaus: millainen oli meidän viikko?

Heippa! Tällä viikolla on taas saatu nauttia ihanasta auringosta ja ulkoilusta. Että se on kivaa! Saan kyllä niin paljon enemmän energiaa pitkästä vaunulenkistä, kun pienistä päikkäreistä. Ja hei, voitteko uskoa, että huomenna alkaa kesäkuu? Nyt on oikeasti kesä.

Viikon paras: Parasta oli eilinen kesäpäivä perheen kanssa, josta kirjoittelin eilen tänne. Toiseksi, oon iloinen että sain päivitettyä blogia enemmän kun olin suunnitellut 😉 Se ei varmaankaan tuu tapahtumaan usein. Niin ja tietysti Noelin 4kk synttärit oli viikon highlight!

Viikon huonoin: vaunu- ja autoraivarit. Ollaan vaunulenkkeilty joka päivä melkein Noelin syntymästä asti, eikä ennen tätä viikkoa ole ollut juuri mitään ongelmia. Nyt oon palannut kotiin muutaman kerran vauva sylissä ja tyhjiä vaunuja kärräten, tai oikeastaan mahalla pökkien, kun alkaa poika oleen jo aika painava. Mikä ärsyttävintä – toisella kertaa olin monen kilometrin päässä kotoa. Olin fyysisesti ja henkisesti aivan rikki (ja hiestä märkä), kun päästiin perille. Tästä oppineena oon sen jälkeen pitänyt kantoreppua aina mukana kun vaunuillaan. Vaunulenkit antaa mulle niin paljon ja on todella tärkeitä. Ahdistaa, jos vaunuissa ei enää viihdytä ja joudutaan niistä luopumaan. Toivon todella, että nää vaunuraivarit jäisi muutamiin kertoihin. Lisäksi autossa on tullut nyt muutamat kilarit, jopa viiden minuutin matkalla Prismaan. Kaikki vinkit näiden raivareiden ehkäisyyn otetaan vastaan!

Noelin paras: Että hän on ollut oma iloinen itsensä koko viikon (öitä lukuun ottamatta). Luulen myös, että tänä aamuna taisi löytyä omat varpaat?

Viikon unet: Hulinaviikoista ollaan menty parempaan suuntaan, mutta en vieläkään sanoisi että yöt menevät hyvin. Hyväksi lasken vasta sen, kun Noel nukkuu 12h yhteen putkeen 😉 Ei vaan. Me ollaan nyt lähes joka aamu herätty viiden molemmin puolin, mikä on vähän turhan aikaisin. Syöttöjä on yöllä kaksi ja muita heräämisiä jokunen (sata). Muutaminen unikonsulttien Instagrameista bongasin, että huoneen tulisi olla ihan pimeä, jotta vältyttäisiin aikaisilta aamuilta. Paremmat pimennysverhot on nyt tilattu ja niitä odotellessa teippasin jätesäkit makuuhuoneen ikkunaan haha 😀 Onneksi on sälekaihtimet, niin naapurit eivät ihmettele mitä täällä puuhataan.

Viikon pohdinta: Jos rintamaito muuttuu kesällä (tai kuumalla) vetisemmäksi, eikö korvikkeestakin pitäisi olla ”helle- tai kesäversio”, joka olisi hieman vetisempää?

Viikon outfit: Tämä voisi yhtä hyvin olla viikon fb-kirpparilöydöt. Tällä viikolla lemppari on ollut Mini Rodinin haalari ja Niken tossut. Niin cool!

Nyt hyppään suihkun kautta sänkyyn ja varaudun pahimpaan eli valvomaan koko yön. Viime yönä nimittäin näin kävi. Menen joka ilta nukkumaan sillä asenteella, että yöstä tulee rankka. Ei voi muuta kun positiivisesti yllättyä tai sitten todeta ”I told you so”, haha!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *