MLL temppurata

Tuli heti pieni tauko kirjoittamiseen. Sairastuin sen verran pahasti että sairaalassa vietin yhden päivän tarkkailussa, mutta nyt jo onneksi helpottaa ja arki lähtenyt taas käyntiin. 

Siitä pitikin kertoa. Meillä täällä maalla on aika vähän vauvojen kanssa ohjelmaa järjestetty, tai jos on kerhoja niin ne järjestetään kerran kuussa ja aina sattuu olemaan joku este. 

No nyt lauantaina oli järjestetty MLL puolesta temppurata taaperoikäisille, uudessa liikuntahallissa. Tämä oli aivan super huippu juttu, tosi ihana ja vielä ilmainen. 

Ensin oli alkujumppaa Fröbelin palikoiden tahtiin. Meidän yksi vuotias juoksi salia vain ympäri, mutta eipä ketään tuntunut tämä häiritsevän. Tämän jälkeen sai vapaasti kulkea omien vanhempien/kummien/isovanhempien kanssa. Oli isoja palloja, puolapuita, liukumäki, tunneli, köydet, potku ”autot”, pieni trampoliini ja patja, pallo pelejä ja Hula vanteita. 

Paljon kaikenlaista, yksi vuotis pärjäsi tosi hyvin jo kaikissa. Meillä on aloitettu niin aikaisin liikkuminen, että kiipeillään jo melkein pitkin seiniä. Lemppari esteeksi tuli kuitenkin tunneli.

IMG_20170517_215328.jpg

Suosittelen kovasti näitä MLL järjestämiä lasten tapahtumia. Vähän vaikea niitä on löytää, huonosti mainostetaan. Lehdessä ei ollut mitään, että heidän sivuja tarkkailemalla varmaan paras tapa löytää. Tai jos kuuluu Facebook ryhmään niin siellä myös mainostetaan.  🙂

hyvinvointi liikunta lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *