Ajatonta muotoilua vuodesta 1881

Keittiö on sellainen, mihin voisin syynätä ihan loputtomasti rahaa. Eilen iltakävelylläkin jumituttiin poikaystäväni kanssa jotenkin sattumoisin taas Idellin ikkunan taakse tutkiskelemaan kaiken maailman keittiötilpehöörejä. Santtu totesikin, että on se kumma, kuinka paljon keittiöön tekeekään mieli ostaa kaikkea mukamas tarpeellista. Onneksi kaikkia keittiötarvikkeita ei tarvitse aina kuitenkaan kustantaa omasta pussista, sillä jouluna saatiin erittäin mieluisia paketteja keittiönkin puolelle.

DSC_1531.JPG

Saimme kummeiltani toivomaani Iittalaa parin Essencen punaviinilasin sekä parin Kartio-juomalasin verran. Ollaan nimittäin onnistuttu rikkomaan kumpaisiakin. Punaviinilaseja on mennyt säpäleiksi kaksi kappaletta, mutta ostin aiemmin vain yhden tilalle, ennen kuin toinen hajosi. Tajuttiin sitten Santun kanssa, että samahan niitä olisi seuraavalla kerralla hommata kaksi, kun yksittäinen lasi maksaa kuitenkin saman verran kuin pareina myytäessä. Kartio-lasin kohtalo harmittikin astetta enemmän, sillä meillä on sellaista tumman sinistä sävyä, jota ei enää valmisteta. Toivoin sitten ilman mitään erityistä väritoivetta Kartioita. Salaa kuitenkin vähän toivoin kirkkaita, ne kun mätsää kaiken kanssa hyvin. Ja nehän sieltä laatikosta sitten paljastuikin. Nyt kun olen noita kirkkaita Kartioita katsellut, niin olen äärettömän tyytyväinen! Sinisten ja kirkkaiden Kartioista tulee kiva yhdistelma, varsinkin kun astiamme ovat sinivalkoisia.

DSC_1528.JPG

Kartio-lasit ovatkin jo päässeet käyttöön ja etiketin mukaisesti tarrat irroitettu. Essence-laseissa majaili vielä kuvia otettaessa tarrat, mutta nyt nekin ovat saaneet mennä. Tästä aiheesta kun ihmiset tuntuvat olevan niin kovin intohimoisia 😉

DSC_1526.JPG

DSC_1535.JPG

Siellä uudet Essencet vanhojen seassa sulassa sovussa. Alahyllyltä löytyykin toinen ihan ehdoton suosikkini joululahjoistamme! Saimme Santun kanssa paljon puhumamme ison uunipadan lahjaksi. Kuten kuvasta näkyy, omistimme jo aiemmin valurautaisen Le Creusetin padan, mutta pienen kokonsa vuoksi, se ei aina ihan vastaa tarpeitamme. Nyt saimme siis käsintehdyn useamman litran keraamisen padan teflon-pinnoitteella. Nyt siis kirjaimellisesti padat porisemaan!

Mitä sinä haluaisit keittiöösi? Tai saitko toivomasi jouluna? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *