Arjen estetiikkaa vaikka olisi yksin

DSC_0101.jpg

Arjen keskellä usein unohtaa kiinnittää huomiota pieneen, mutta silti niin tärkeään asiaan, ruokailun estetiikkaan. Itse ainakin huomaan, että jos (ja varsinkin kun) olen yksin, en panosta ruoan esille panoon, enkä koko ruokailuun juuri ollenkaan. Kun ollaan kaksin kotona, tulee ruokahetkestä erityinen päivän kuulumisien vaihto-hetki ja silloin haluan hieman myös panostaa siihen, että ruoka on kauniisti esillä, tai ettei ainakaan se rumin muovikulho ole salaattiastiana. Mutta kuten kaikki tietää, arki on joskus niin pirun kiireistä, ettei aina vaan jaksa.

DSC_0102.jpg

Vaikka olinkin hetken aikaa sitten viikon verran ihan ylhäässä yksinäisyydessäni kotona, viikonlopun kunniaksi päätin tehdä herkkuruokaa ja kattaa pöydän kivasti, vieläpä parvekkeelle ja nauttia. Ja tiedättekö, ruoka maistui paljon paremmalta kuin sohvalla röhnöttäen! Plus tuntui, että rentouduin sekä fyysisesti että henkisesti enemmän kuin hetkeen. Tämän kun vaan muistaisi taas ottaa tavaksi ihan siihen kaikista tavallisimpaankin arkeen. Mieli ja silmä lepää.

DSC_0103.jpg

Ja varsinkin nyt on hyvä hetki kattaa parvekkeen tai terassin pöytä koreasti ja nauttia viimeisistä kesäpäivistä! Mikä on sinun arjen luksusta?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *