Haluan, kiitos.

Tällä hetkellä huomaan syttyväni vaalealle, käsittelemättömälle puulle ja muille vaaleille pinnoille. Ja yksinkertaiset muodot, that’s it. Keräilin pienen kollaasin tämän hetken suosikeistani. Kaikki näistä onkin tutuilta, isoilta yrityksiltä, moneen kertaan eri paikoissa esillä olleita. Minkäs sille mahtaa, kun vaan sydän läpättää tällä hetkellä näille.

kollaasi.jpg

1. iittala- Meno löytyy kolmessa eri koossa, mutta itse pidän eniten keskikokoisesta. Livenäkin tullut jo monesti hiplattua, tuohon saisi kivasti lehtiä.

2. Muuto- E27, tämä vaaleanvihreä on niin ihanan hempeä, mutta silti selkeä. Meillä on tuollainen peruspunaisena eteisessä. Minnekähän tämän lykkäisi.

3. iittala- Vakka, löytyy parissa eri koossa. Oikeastihan tällaista en tarvitsisi tai saisi minnekään nyt fiksusti, mutta aina voi haaveilla ja suunnitella.

4. Hay- About a Stool, valkoisena ja mustana. Meillä on vintillä odottelemassa baaripöytä tulevaa omaa kotia varten, sen seuraksi huolisin varsin hyvin tällaisen. Valkoinen olisi lemppari, mutta musta ei ole huono sekään. Varsinkin kun baaripöytämme on musta.

5. Normaan Copanhagen- Sko, valkoisena ja mustana. Meillä on aivan kauhea rämäkenkäteline, jonka tilalle tällainen olisi kiva. Tosin kurajäljet ei näyttäisi tuossa valkoisella kauhean hyvältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *