Muotoilun nälkäisille

Laser_cut.jpgKuva: Laser Cut Studio

Kuten varmasti tiedättekin, vietetään tällä hetkellä Helsinki Design Weekia. Helsinki on täynnä muotoiluun ja muotiin liittyviä tapahtumia tällä hetkellä. Nyt viettäisin aikaani enemmän kuin mielelläni Helsingissä pidempäänkin. Ajattelin mainita joitakin mielenkiintoisia paikkoja ja tapahtumia, joihin mennä nyt HDW:n aikana. Itse pääsen onneksi huomenna ja perjantaina vähän edes maistelemaan esillä olevaa tarjontaa. Itse ajattelin tsekkailla ainakin näitä alla olevia, saa nähdä kuinka aika riittää alle vuorokauden reissullani. Näiden lisäksi luvassa olisi ainakin yksi keskustelutapahtuma teollisen muotoilun opiskelijoille. Habitaren jätän suosiolla väliin, vaikka verkostoitumiseen se olisi oivallinen näin viimeisenä opiskeluvuotena. Moni yritys kuitenkin jättää Habitaren väliin ja panostaa helmikuisiin Tukholman huonekalumessuihin, minne itsekin varmasti suuntaan.

Helsinki Design Open 16.-21.9.

Helsinki Design Open –tapahtumaan on koottu kansainvälisesti arvostettua suomalaista designia modernin luonnonläheisen kaupunkilaisuuden hengessä – muotia, sisustustuotteita, suklaata, keramiikkaa… Tapahtuma on concept store -myymälä, kahvila, puheenvuoroja ja kaikkea näiden väliltä.

Rautatalon Marmoripiha, Keskuskatu 3

Laser Cut Studio- Make Your Own 19.-21.9.

Tänne laserilla kuvioimaan jännästi kaikkea kivaa! Mitäköhän nappaisin mukaani laseroitavaksi?

Merimiehenkatu 22

Audi 3D Lab 22.8.-22.9.

Tänne seurailemaan kuinka nykymuotoilun kuumin juttu, eli 3D-tulostus toimii!

Katajanokanlaituri 5

Nahka ja Nahka 16.-22.9.

Shoppailemaan MOIMOI:n ja Erika Worksin nahkauutuuksia. Erika maalailee mielettömän kivan näköisesti nahkaan.

Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24

Remonttimyynti Bulevardin Iittala-myymälässä 2.-22.9.

Esplanadin myymälän uudistuessa vanha tekee tilaa uudelle. Taidan käydä katsomassa, löytyisikö rikkomieni Kartio-lasien tilalle uudet.

 

Lisäksi nämä voisi olla mielenkiintoisia, mutta ajallisesti ei mene kanssani yhteen…

 

Pentagon Design 19.9. Käykääpäs tsekkaamassa palkitun muotoilutoimiston tiloja. Vilhovuorenkatu 11 A 16

Hahmoja! 

Erilaisia workshopeja, erityisesti lauantain shoppi voisi olla mielenkiintoinen. Huom! lauantain workshoppiin täytyy ilmoittautua etukäteen.

Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24

 Avoimet ovet Palonin työhuoneella 20.9. Palonin työhuone avaa ovensa vierailijoille perjantaiksi 20.9. Näe, miten muotisuunnittelijat työskentelevät. Eerikinkatu 12

IKEA METOD 14.-22.9.

Millaisia keittiöitä syntyy kun suunnittelijoina on kolme huipputoimistoa ja toimeksiantajina lapset? Tämä olisi kyllä mielenkiintoinen käydä katsomassa. Saattaa olla, että piipahdan katsastamassa, kun sijaitsee kuitenkin samassa paikassa Audi 3D Labin kanssa.

Katajanokanlaituri 5

Made in Kallio 19.9. Made in Kallio on mukana Open Studios -tapahtuman opastetulla kierroksella torstaina 19.9. klo 18-21  Vaasankatu 14 

 

Mihinkäs sinä meinasit mennä?

edit: Pelottavan paljon oli kirjoitusvirheitä, niin oli kyllä pakko vähän korjata. Huh huh.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *