Tanskan helmiä

DSC_1351.JPG

Palataanpas taas kahden kuukauden taakse Pariisin Maison & Objet -messuille. Mihin tämä aika katoaa..? Messuilla työskentelyn ohessa kerkesin onneksi kiertelemään vähän muitakin halleja, sekä katsastamaan muita näytteilleasettajia. Tanskalaiset näytteilleasettajat olivat siellä listani kärkipäässä, mitkä halusin nähdä. Muuto olikin samalla käytävällä meidän kanssamme sekä Menu, &tradition ja Normann Copenhagen ihan parin osaston päässä, joten niissä kävinkin useasti messujen aikana. Erillisen katsastusreissun heitin sitten ferm LIVINGin ja by nordin osastoille, niiden sijaitessa eri hallissa meidän osastoomme nähden. Tässä postauksessa keskityn ferm LIVINGiin. Ajattelin kirjoitella tarkemmin vielä ainakin Muutosta, by nordista sekä Normann Copenhagenista, eli pysykäähän kelkassa mukana.

Ferm LIVINGin tyyli on mukavan raikas, hassutteleva ja söpö. Tyylistä kuitenkin huomaa heti tanskalaisen ilmeen sekä skandinaavisen muotoilun. Eli erinomainen paketti söpöjä pastellisävyjä selkeillä muodoilla. Yrityksen tarinakin on ihastuttava ja siihen voi helposti samaistua, kun omaan kotiin sopivaa tapettia ei löytynyt, tehtiin itse. Siitä alkoi ferm LIVINGin voittokulku. Nämä kaikki kuvat nappailin heidän messuosastoltaan, joka oli mukavan asuntomaiseksi rakennettu. Mukavia syvennyksiä ja kulmia, joissa sai ihmetellä tuotteita.

DSC_1358.JPG

DSC_1352.JPG

DSC_1353.JPG

DSC_1354.JPG

DSC_1356.JPG

Omia lemppareitani näissä näkyvistä tuotteista ovat ehdottomasti leikkuulaudat sekä tarjottimet. Heidän nettisivuillaan on lisäksi pilvin pimein ihania tuotteita! Valinnan vaikeus tulisi, jos nyt pitäisi päättää kaikista ihanin juttu. Löytyikö suosikkeja? Jotakin mitä voisi sujauttaa vaikka joulupukin konttiin?

Ferm LIVINGin oma nettikauppa toimittaa myös Suomeen ja valikoima on kattava, eikä postikulutkaan päätä huimaa. Myös Finnish Design Shopissa on joitakin ferm LIVINGin  tuotteita myynnissä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *