Tuotekuvausta ja juhlaa

Aikkauhee! Tuntuu, että päivät vain lipuu ohi, enkä kerkeä tekemään juuri mitään, mitä olen ajatellut. Kai se on tämä kesä.

Aloitin maanantaina viimeisen rupeamani työharjoittelun saralta. Tämän harjoittelun jälkeen opintopisteitä on harjoitteluista tarpeeksi kasassa. Sen sijaan kaikki muu ei olekaan niin varmaa koulukurssien osalta, jää siis nähtäväksi valmistunko ensi keväänä vai venähtääkö opintoni hiukan. Toivon, että saan sumplittua kurssit ja opparin teon niin, että saan juhlia suunnitellussa aikataulussa. Mutta back to the business, olen nyt työharkassa turkulaisessa BEdesignissa. Tämän viikon ajan lauantaihin saakka BEdesignilla on pop up-kauppa Sisustuksen Koodin yläkerrassa, joten tämän viikon siis olen pyörinyt kaupalla. Tosin tämä viikko on ollut hyvinkin poikkauksellinen kauppaviikko. Tiistaina työaamu alkoi jo ennen seitsemää, kun suuntasimme pienelle, suloiselle rannalle kuvaamaan tuotteita uutta esitettä varten. Oli ihan älyttömän mukavaa ja mielenkiintoista päästä mukaan tuotekuvauksiin. Vieläpä kun miljöö oli aivan huikean ihana! Saatiin kuin tilauksesta aaltojakin rantaan ohi lipuneista Siljoista ja Vikingeistä. Oli silmiä avaavaa nähdä ja kokea itse tuollainen tuotekuvaus.

06082013012.jpg

Eilen, keskiviikkona oli melkoinen huseerauspäivä, kun valmistauduimme pop upin kiitosjuhlaan BEdesignin ja Saanan ja Ollin kanssa. Päivä meni valmistellessa paikkoja ja naposteltavien esillelaitossa. Jännäsimme hieman kuinka ihmiset löytäisivät paikalla, sillä ilma oli aikamoisen surkea suurimman osan päivää. Onneksi illalla saimme kuitenkin nauttia juhlahumusta ja vieraita virtasi paikalle mukavasti. Tämäkin puuhastelu näytti sen toisen puolen juhlista. Viimeksi olin vieraan roolissa näissä kinkereissä (tai siis nehän oli avajaiset) ja nyt itse laittamassa paardeja pystyyn. Tästäkin jäi varmasti tulevaisuutta varten jotain taskuun. Kivaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *