Sara La Fountain – Passion for Food
Arjen luksusta on istua valmiiseen ruokapöytään varsinkin kun yksineläjänä makaroonimössöt, pussitomaattikeitot ja valmissalaatit ovat tulleet liiankin tutuksi. Eilen illalliselta löytyi kahta aasialaista ruokalajia Sara La Fountainin reseptien mukaan. Toinen ruokalajeista oli makeammalla kastikkeella höystettyjä katkarapuja, paprikoita, kevätsipuleita ja cashew-pähkinöitä. Toinen suolaisempi ruokalaji oli paistettua riisiä kanalla, possulla, herneenpalkoilla, inkiväärillä, chilillä ja korianterilla. Makea ja suolainen ruokalaji täydentivät ihanasti toisiaan ja Tomi Björckiä lainatakseni nyt oli maut kohillaan. Ei olisi itse ihan heti tullut mieleen yhdistellä samassa ruokalajisa kanaa ja possua. Otavan Suuri keittokirja on löytänyt vertaisensa nykyversion, Sara La Fountainin Passion for Food.
Kirja sisälsi reseptejä mielin määrin ja ne olivat luokiteltuna eri vuodenaikojen mukaan. Jäin selailemaan syksyisiä jälkkäreitä uuniomenoista marjapiiraisiin. Kaikki reseptit olivat ihanasti kuvailtuna ja kuvattuna. Suosittelen ehdottomasti kirjaa kaikille ruokaa rakastaville ja hyviä reseptejä etsiville. Ruksasin kirjan myös omalle hankintalistalleni.