Decoration

Sisustus on mulle ikuinen projekti, sillä aina kun saan ostettua jotain ”tarpeellista” niin hankintalista kasvaa vähintään yhdellä. Olen sisustanut huonettani aika paljon viimeisen kahden vuoden sisällä, koska oma maku alkoi muuttua, eikä fuksian värinen seinä (kyllä, se oli täydellinen 9-vuotiaana) enään kolahtanut. Ensin alkoi värimaailma muuttua ja valkoinen sekä harmaa ottivat aluevaltauksia ja sitten kynttilänjalat, peilit sekä muut koriste-esineet seurasivat perästä. Nyt viimein viikko sitten sain maalattua seinän nykyistä makua vastaavaksi vaalean siniharmaaksi ja huoneen ilmapiiri rauhoittui kuin tulipalon sammuttua.

Ehkä vihdoin se oma tyyli alkaa muodostua, jolla haluan ekan asuntonikin sisustaa ja hutiostokset jäävät vähemmälle. 

285da212a29d49fb56449ed1d5c9580d_Fotor_Collage.jpg

Yllä olevassa kollaasissa näkyy hyvin musta-valko-hopea-tyyli josta pidän. Naisellista, koristeellista, mutta silti särmikästä. En siis ole itse timanttien ja blingblingin ystävä vaan rakastan peilejä, peilipintoja ja koristeellisesti muotoiltuja yksityiskohtia. Kollaasissa näkyy myös ostoslistalla olevia asioita. 

  • Mustat ohuet kehykset ja niihin sopivat fashion-aiheiset julisteet ovat hankinnassa ja tarkoitus olisi koota kolmen 30x40cm kokoisen kehyksen kollaasi vaaterekin yläpuolelle. 
  • Valtavan suuri ja moderni vartalopeili on myös haaveilun kohteena, mutta ensinnäkään sellaista ei huoneeseeni nyt mahdu ja hinta kuvaa vastaavilla on hieman enemmän kuin Ikeasta tai muista huonekaluliikkeistä saatavilla :D, eli siellä omassa kämpässä sitten. Noh ainakin jää jotain odotettavaa.
  • Peilipintaiset yöpöydät ja lipastot (dresser) ovat kovaa huutoa sisustuksessa nyt, mutta eivät ole ilmeisesti Suomeen ainakaan vielä rantautuneet, kun mistään en ole löytänyt. Peilipinnat tuovat ihanasti valoa ja avaruutta tilaan.
  • Kartellin lamppu. Tarvitseeko tästä edes sanoa mitään? Koristeellista designia yhdistettynä moderniin materiaaliin, joka on juuri sitä, mitä sisustukselta haluan.

e332387f486b89ce31b2f5ed4da48c7f_Fotor_Collage.jpg

Sisustuksessa kiinnitän paljon huomiota yksityiskohtiin ja ne tuovatkin sitä persoonallisuutta. Kukat ovat aina hyvä lisä ja kirjat kertovat itse sisustajasta paljon. Myös kauniita vaatteita on kiva pitää esillä, sillä niillä saa tuotua omaa tyyliään osaksi yleisilmettä. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei vaatteiden esillä pitämisestä tule niiden säilytystapaa, sillä täyteen tungetut rekit ja roikkuvat henkarit jokaisessa ovenkahvassa luovat helposti sotkuisen tunnelman.

24c5e3641dbc7301491b73943a33cea1_Fotor_Collage.jpg

kuvat/ pinterest

Vastapainoksi koristeellisuudelle haluan sisustukseen myös musta-valkoista ja graafista tyyliä. Mustat rautahenkarit, kulmikkaat huonekalut ja geometriset kankaat tasapainottavat kokonaisuutta, ettei lopputulos ole liian Bling.

xx Pinja

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *