Lempparihame

Suomen kesän jäädessä lyhyemmäksi kuin kanan lento postaan asukuvat viime viikolta, jolloin lämpötilat kohosivat kerrankin riittävän lämpimiksi, jotta pilkkihaalarin saattoi heittää komeroon. Nyt voimme vain haikein mielin muistella kolmen päivän mittaista kesää ja valmistautua talveen…:) 

Kerrankin asukuvien onnistuessa laitetaan nyt kunnon kuvaryöppy tulemaan. Asu koostuu parista löydöstä viime viikolta. Hameen löysin päätä huimaavaan 5€ hintaan BikBok:in alesta ja Marc O’Polo:n t-paita on ostettu kirpputorilta 2 eurolla. Tuntuu, että kaikki viime aikaiset ostokset ovat löytäneet tiensä vaatekaappiini joko BikBokista tai sitten Second Handinä. Voinko nyt tituleerata itseäni vuoden maailman pelastajaksi?

Toinen asia, joka asusta on sanottavana: Kyllä ne ovat mustat kengät sinisen hameen kanssa.. Enkö juuri pari postausta sitten kertonut tästä pakkomieleestäni sinisen ja mustan karttelemisesta yhdessä. Jostain syystä hame taittaa tarpeeksi harmaaseen, eikä yhdistelmä kirvellyt silmiä – päin vastoin. Voin siis julistaa poikkeuksen vahvistavan säännön.

Nyt niitä asukuvia:

kynähame5.jpg

kynähame1.jpg

kynähame2.jpg

kynähame9.jpg

kynähame6.jpg

kynähame12.jpg

kynähame11.jpg

DSC_0372_Fotor.jpg

kynähame10.jpg

kynähame13.jpg

kynähame.jpg

shirt – Marc O’Polo

skirt & sunnies – BikBok

heels – Forever 21

xx Pinja

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *