Liebster Award- haaste

Pääsin osaksi Liebster Award- haastetta, jossa nimetään hieman vähemmän tunnettuja blogeja. Minut haasteeseen nimesi Anna kiitos siitä tosi paljon!

kuva.png

Haasteen ohjeet tulevat tässä:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.

Siirrytään siis omiin vastauksiini seuraavaksi!

1. Mikä on hienoin saavutuksesi

– Varmaan jokin parin vuoden takaisista muistoista joukkueen kanssa, kun olemme menestyneet kisoissa.

2. Miksi aloit kirjoittaa blogia?

–  Olin harkinnut asiaa jo pitkään ja halusin esitellä tyyliäni ja jakaa vinkkejä lukioille niin muodista kuin monista muistakin aiheista.

3. Kuka on elämäsi tärkein henkilö?

– Oma perhe on varmasti se kaikkein tärkein, johon turvaudun eniten elämässä (äiti,sisarukset ja poikaystävä), mutta myös ystävät ovat todella tärkeitä!

4. Minne haluaisit matkustaa ja miksi?

– En varmaan osaa valita vain yhtä, sillä matkailu on intohimoni. Sama kun kysyisi äidiltä lempilapseaan..:D Haluan ehdottomasti käydä jollakin trooppisella saarella, jossa on valkoista hiekkaa, turkoosi meri ja ei ylimääräisiä ääni, mutta haluan myös ehdottomasti kokea myös sen vastakohdan jossakin miljoonakaupungissa, jossa en ole vieraillu. Myös arabi/itämainen-kulttuuri houkuttelee. 

5. Paras lapsuusmuistosi?

– Kaikki ulkomaanmatkat, joilla olemme käyneet kun olin pieni. Esimerkiksi Thaimaa ja Egypti ovat tuntuneet pienestä lapsesta jännittäviltä kokemuksilta. Toisaalta elävästi muistan myös sen kun olimme perheen kanssa Heurekassa, kun siellä oli Dinosaurus-aiheinen näyttely ja se oli mahtavaa pikkupirpanan mielestä 😀
6. Millaiset olisivat mielestäsi täydelliset treffit?

– Hyvää ruokaa.. Haluaisin myös, että treffeihin olisi nähty vaivaa ja ne olisivat omalla tavallaan ”luxusta” ilman stereotyyppisiä jahtiajeluja shampanjapulloineen. Myös seura on aika suuri osa kokonaisuutta:D

7. Mikä on jännittävintä, mitä sinulle on tapahtunut?

– Varmaan se kun karkasimme riparilla keskiyöllä muiden tyttöjen kanssa pelaamaan spiritismiä läheiseen ikivanhaan latoon…Varastimme ruokalasta lasin ja piirsimme ouija-laudan valmiiksi. Karvas pettymys kohtasi kuitenkin lopulta, mutta puitteet olivat sen verran huikeat, että voin myöntää niskakarvojen nousseen pystyyn kun hiippailimme pellon poikki  ja asetuimme rinkiin narisevaan latoon :DD Että sellainen jeesusleiri.

8. Jos saisit olla kuka tahansa yhden päivän ajan, kuka olisit?

– Olen lukenut viimepäivät kirpparilta ostamaani Prinsessan tyttäret -kirjaa, joka kertoo Al Saudin- hovissa elävästä prinsessasta. Rehellisesti sanoen haluaisin yhden päivän ajan olla kirjan päähenkilö ja kokea millaista on elämä loputtomien rikkauksien, mutta tarkkaan rajoitetun ja vartioidun elämän keskellä. Avartaisi varmaan hieman maailmankatsomusta.

9. Mihin ammattiin et ikinä voisi kuvitella itseäsi?

– Luultavasti yksitoikkoiseen toimistotyöhön, jossa samat rutiinit ja kaavat toistuisivat päivästä toiseen tai sitten sotilasalalle. Toisaalta en osaa myöskään kuvitella itseäni terveydenhuoltoon tai ravintolatyöhön.. Mikäköhän musta oikein tulee kun puolet ammateista rajautuu jo pois.

10. Minkä taidon haluaisit oppia?

– PIANON SOITON. Olen aina ollut kateellinen ihmisille jotka sulavasti pimputtelevat menemään Nocturnet ja vastaavat. Itse hurmaan ”Maijal oli karitsa” – versiollani (ilman säestystä) harvat kuuliat.. Toinen on jo vielä enemmän menetetty tapaus eli kaksikielisyys (siis vanhemmilta), olen haaveillut tulevaisuudesta, jossa asun vieraassa maassa ja lapseni puhuvat suomea, ranskaa, englantia ja vaikka kiinaa sujuvasti.

11. Mikä on omituisin tapasi?

– Jouduin kysymään poikaystävältä ja vastauksena oli ”No kun sä et ikinä pysty syömään tai juomaan mitään loppuun” ja se on kyllä välillä totta. Olen ollut pienenä TODELLA nirso, joten jätin aina ruokaa, koska se oli pahaa ja se tapa on jäänyt päälle, eli erottelen ruuasta vahingossa kaiken mistä en pidä ja jätän ne lautaselle (esim sipulin). 

Seuraavaksi 11 blogia jotka ansaitsevat mielestäni tunnustuksen 🙂

Stay Fresh

Just Me (joka mainittiinkin jo, mutta tuli myös itselleni mieleen!)

Sonja R. 

Salla’s Life

Believe It

PAULIINA

Rhythm Inside

Titta Lotvonen

Where The Boats Go

(Itse en keksinyt tähän kohtaan 11 blogia, koska seuraan todella harvaa blogia, jossa on alle 200 lukijaa)

 

Ja sitten kysymykset seuraaville.

1. Kuinka monta kertaa olet muuttanut elämäsi aikana?

2. Lempi kirjasi?

3. Lempi tv-sarjasi?

4. Mistä ostat yleensä vaatteesi?

5. Lempikirjailia ja -kirja?

6. Unelmatyö?

7. Onko sinulla tatuointeja? Haluaisitko (lisää)?

8. Lempiblogi?

9. Kappale?

10. Erityistaito? 

11. Mikä saa sinut onnelliseksi?

xx Pinja

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *