Naamajuttuja osa 1

Halusin kirjoittaa postaussarjan siitä miten meikkaan ja hoidan ihoani. Ensimmäisessa osassa esittelen normaalin päivämeikkini kuvien kera. Toisessa osassa kerron mineraalimeikeistä ja kolmannessa ihonhoidostani sekä hieman tarkemmin siitä, millainen ihotyyppi minulla on ja minkälainen hoito sille sopii parhaiten. Olen käynyt aika pitkän taistelun naamani kanssa ja nyt aletaan olemaan voiton puolella, joten haluan jakaa matkan aikana karttunutta tietämystä teillekkin. Kuvien valaistus oli hieman liian kirkas, joten se tuo esille ihon kuivuuden, joka johtuu timanttihionnasta, jonka jälkeen ihoa ei saanut kuoria viikkoon. En kuitenkaan halunnut alkaa sitä photoshoppaamaan, eli näillä mennään. Eiköhän aloiteta tämänpäiväisestä aiheesta;

1. Meikkipuuteri

Mulla on käytössä Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri sävyssä Barely Beige. Puuteri levitetään erillisellä Ecotoolsin kabukilla pyörivin liikkein pikkuhiljaa kerrostaen. Tämä pyörittely on kaiken a ja o, jotta lopputulos on peittävä, kuulas ja kevyt. Pyörittely lämmittää ihon pintaa joten puuteri sulautuu sen joukkoon ja ”imeytyy” jolloin lopputulos on matta muttei yhtään puuterinen. Olen täysin myyty kyseiselle tuotteelle ja kerronkin siitä lisää seuraavassa postauksessa!

meikki.jpg

2. Peiteväri

Käytössä on myös Lily Lolon peitepuuteri (sävy Barely beige), jota levitetään myös pyöritellen pienellä concealer sudilla. Tuote peittää aika hyvin, muttei tietenkään ihan yhtä hyvin kuin vahamainen ja superpigmenttinen tuote, joka tosi myös tukkii ihoa enemmän. (tukit peitettävän finnin–>finni tulehtuu lisää–> lopputuloksena lisää peitettävää) Käytän tuotetta silmien alle, nenänpieliin ja sitten näppyihin tms. 

meikki1.jpg3. Varjostus

Kolmas tuote Lily Lololta on mineraaliaurinkopuuteri, josta on tullut oma suosikkini. Sävy on luonnollinen eikä liian oranssi, kuten monet muut kokeilemani. Valitsin itselleni sävyn Waikiki, jossa on mukana ihana kultainen hohde. Rakastan puuteria siksi, että se todella HOHTAA, eikä seassa ole vain selvästi silmällä erotettavia glitterihippusia. Eli kasvoille levitettäessä et kimaltele vaan ihosi kuultaa kauniisti. 

meikki2.jpg

4. Kulmakarvat

Käytän yleensä (kun jaksan) kulmaluille, nenän varteen, leukaan, amorin kaareen ja silmien alla oleviin juonteisiin YSL:n Touche eclat-valokynää. Kyseinen tuote on todellinen klassikko ja hintansa takia osto kirpaisee, mutta kannattaa käyttää lentokenttien ja laivojen 2in1 tarjoukset hyväksi! Tuote kannattaa häivyttää sormin, jotta ihon lämpö auttaa levityksessä tehden jäljestä luonnollisen.

meikki4.jpg

4. Kulmat

Kävin värjäyttämässä kulmat n. viikko sitten ja siksi en aina edes meikkaa kulmia. Luottotuotteeni on kuitenkin Lumenen kulmakarvageeli (tummempi sävy), joka tuo hieman väriä ja vääntää karvat oikeaan suuntaan. Varsinkin itsellä toinen kulmakarva omistaa aivan oman mielipiteen siihen mihin suuntaan on hyvä kasvaa – ylöspäin, ja käymmekin aiheesta usein tiukkoja keskusteluja..

meikki5.jpg

5. Ripset

Nyt käytössä on uusi Tukholmasta hankittu Chanelin Le Volume, joka on esimmäine ripsari, joka ei ole aiheuttanut suurta pettymystä viimeisen kahden vuoden sisällä. En sanoisi, että tuote on MAHTAVA, mutta se luultavasti johtuu siitä, että omat ripseni ovat nahistuneet vuoden sisällä (syystä x?) ja mikään vanha suosikki ei enään luo kahta kulmakarvoja kutittelevaa ripsiviuhkaa. Kuitenkin Chanelin putkilo tuo ripsille nätin kaarevan ja pitkän siluetin erotellen ripsiä toisistaan hyvin. Volyymiakin tulee ihan riittävästi ilman paakuttumista. Ainut huono sanottava on se, että ripsaria on ehkä hieman huono kerrostaa, eli todella suuri lisämassa ripsiin jää saavuttamatta. Voi toki olla, että massa vielä käytössä muuttuu lisää, koska muutosta parempaan olen huomannut jo viikon käytön jälkeen.

meikki6.jpg

6. Huulet + lopputtulos

Tykkään käyttää huulipunaa myös arkena ja se onkin hyvä piristys muuten hyvin mustavalkoiseen vaatekaappiini. Nyt käytössä oli NYX:n korallinen huulipuna sävyssä Femme 

meikki13.jpg

Tuotteet:

meikki8.jpg

Lily Lolo meikkipuuteri (sävy Barely buff)

Lily Lolo peitepuuteri (sävy Barely beige)

Lily Lolo aurinkopuuteri (sävy Waikiki)

meikki9.jpg

meikki10.jpg

Kabuki(meikkipuuteri) – Ecotools

Peitevoidesivellin – Lily Lolo

Aurinkopuuterisivellin – MakeUpStore nro 379

meikki11.jpg

Ripsiväri – Chanel Le Volume

Valokynä – YSL Touche Eclat

Kulmakarvageeli – Lumene

meikki12.jpg

Huulipuna – NYX (femme)

<3 Pinja

FOLLOW/ BLOGLOVIN/BLOGIPOLKU

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *