The Beginning ja ensimmäiset asukuvat

Hola!

Pitkän pohdinnan, ajatusten pyörittelynjännittämisen ja huomiseen siirtämisen jälkeen sain vihdoin toteutettua pitkäaikaisen idean eli ensimmäisen blogin. Blogipohja on ollut olemassa jo tovin, mutta aikaa ensimmäisen postauksen näpyttelylle löytyi vasta nyt (hah, liar..) kun kesäloma on aloitettu.

asukuva 5.jpeg

Virallisesti kesälaitumille karkasin perjantaina kevätjuhlan ja todistusten jälkeen (eli kulutin penkkiä puoli tuntia ekstraa, jotta sain käteeni paperin, jonka voin tulostaa myös kotona Wilmasta), mutta otin varaslähdön lomaan jo koeviikon lopussa käymällä Virossa. Kuvia reissusta tulossa myöhemmin. Ensimmäinen lukiovuosi on nyt takanapäin ja aika on kulunut silmänräpäyksessä. Onneksi syksyllä palataan taas asiaan intoa puhkuen – luonnollisesti.. 

asukuva3.jpeg

Nyt takaisin aiheeseen eli blogiin. Itsestäni voisin paljastaa sen verran, että kiinostuksenkohteita löytyy laaja kirjo, joista tärkeimpinä mainitsen Netfliksin ja ruuan. Myös vaattet ja asusteet kuuluvat intohimoihini ja niitä tuleekin näkymään blogissa säännöllisin väliajoin. Minulla on myös vaihteleva rakkaussuhde liikuntaan ja harrastankin salilla käymistä aktiivisen epäaktiivisesti. Blogin postaukset tulevat pyörimään lifestyle/muoti-alueella, joskin poikkeuksiakin tulee varmasti löytymään. Postaustahdista en anna lunastettavia lupauksia, vaan katsotaan miltä tämä bloggaus alkaa tuntumaan. 

asukuva2.jpeg

Jos sinne ruudun taakse eksyy lukijoita, postausideoita ja -aiheita otan mielelläni vastaan. Kommentointi on toki sallittua ja erittäin toivottua. Palautettakin otetaan vastaan, jos se on asiallisesti muotoiltua 😉 Tervetuloa seuraamaan Sarcastic Shoe Lover-blogin haparoivaa alkutaipaletta!

Asukuva1.jpeg

                                                                       Jakku – H&M

                                                                       Paita – Second Hand

                                                                       Koru – Forever 21

                                                                       Farkut – Zara

                                                                       Kengät – CCC                                  

– Pinja

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *