Mikäs tämä blogi siis oikein on?

Tervehdys vaan!

Varmasti tästäkin jo huomaa, etten ole mitenkään erityisen hyvä kirjoittamaan millekkään tekstille aloitusta. Siispä mitäs jos mennään vain suoraan asiaan tässä kohtaa.

Olen siis 16-vuotias (kohta jo 17) tyttö Suomesta ja tällä hetkellä opiskelen lukiossa. Jo  pitkään olen miettinyt, että alkaisin kirjoittamaan blogia. Hmm, mitähän sitä tässä sitten kertoa. Asun perheeni kanssa kotona ja rakastan liikuntaa. En ole koskaan kisannut missään tai muutenkaan harrastanut mitään tiettyä lajia. Tällä hetkellä isoin motivaationi on salilla käyminen ja muutenkin terveelliseen ravintoon ja liikuntaan liittyvät asiat. Siitä tuo nimikin tulee. Sarjaunelmia-nimi kuvastaa montaa asiaa. Se tarkoittaa unelmaani päästä kasvattamaan painoja salilla, toisaalta sitä, että olen ihminen jolla on aina hirveästi suunnitelmissa kaikkia tavoitteita ja unelmia.

Siitä päästään aasinsiltana ehkä siihen, että mihin tämä blogini sitten perustuu. Kuten jo mainitsin, ovat liikunta ja terveellinen ruoka lähellä sydäntäni. Tähän haluan mainita ja korostaa nimenomaan sen terveellisyyden. Omalta kohdaltani löytyy taustalta anoreksia, josta onneksi olen päässyt näin pitkälle kuin missä olen nyt. Sairaus on antanut minulle uuden näkökulman terveellisyyteen. Minun mielestäni terveellisyys ei ole  suinkaan pelkkää ehdottomuutta ja kiveen hakattuja sääntöjä siitä mitä saa syödä ja mitä ei. Ja siitä, miten paljon pitää liikkua ja milloin. Haluan siksi blogissani antaa näkökulmia ja kenties yrittää herätellä muita hieman miettimään, että mikä oikeasti on sitä terveellisyyttä ja mikä ei. Omalla kohdalla se olisi juurikin sopivan balanssin löytämistä kaiken kanssa. Toisin sanoen: terveellisyys on tärkeää, mutta se ei tarkoita pelkkää fyysistä terveyttä

Toiset asiat taas liittyvät mielenterveyteen. Iso toiveeni olisi, että voisin jollain tapaa jakaa vinkkejäni siihen, miten itse toimin sillon, kun on vaikeaa. Olisi aivan mahtavaa, jos joku saisi kirjoituksistani irti jotain mitä voisi kokeilla omassa elämässään ja saada vaikka vähän paremman olon.

Pähkinänkuoressa siis siitä, että mitä tällä tilillä nähdään: liikuntaa sekä ruokajuttuja, omaa elämääni, mielenterveyttä sekä hassuja ja syvällisiä pohdintoja tästä toisinaan hieman kummallisestakin elämästä.

Eiköhän siinä tullut hieman tietoa siitä kuka oikein olen ja mikä tämä blogi on. Toivottavasti edes joku näitä kirjoituksiani tulisi lukemaan. 🙂

dav
hyvinvointi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *