Ladataan...

Minusta on tuntunut jo pidemmän aikaa, että kiinnostus politiikkaan on noussut. Mikä tietenkin on äärimmäisen hyvä asia. Itsekin sitä seuraan todella tarkkaan ja yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat. Varsinkin tällä hetkellä puhutaan todella tärkeistä asioista kuten suvaitsevaisuudesta ja köyhyyden poistamisesta. Maahanmuuttokeskustelu ja leikkaukset on vallannut uutisotikoita jo pitkään. Mutta koska kirjoitan kuumista miehistä, rakkauden vaikeudesta ja seksistä, en millään kykene muuttamaan jo valitsemaani linjaa. Vaikka miten haluaisin ottaa kantaa moniin vallalla oleviin asioihin, päätin pitää tämän blogini visusti yhdessä aiheessa. Miehissä.

 

                                             (pic from: http://tinyurl.com/qgjqn3w)

Katselin tänään vanhoja a-studion jaksoja ja eduskunnan kyselytuntia. Silmääni pisti monet meidän kuumat kansanedustajat, joten miten olen missannut tämän? Tiedostan aiheen olevan aika pinnallinen, eikä millään tavalla ole tärkeä puheenaihe politiikassa. Ja tokihan politiikka kiinnostaa minua ihan ilman kuumia kundejakin. Mutta... hey, come on! Case Kennedy? Anyone? Mies keikkui aivan taatusti Jenkkien hottislistoilla vielä kuolemansa jälkeenkin. Joten jäin miettimään. Kuka meidän poliitikan miehistä yltäisi hottislistojen kärkeen? Kenen venettä keikuttaa Niinistö, Vartia tai Stubb? Nyt tunnustuksia kommenttikenttään!

 

 

Ladataan...

 

 

 

 

Vietin viikonloppuna rauhaisaa koti-iltaa. Ajattelin katsella tv:tä, syödä sipsejä ja juoda ehkä lasin viiniä. Ihan siis perinteistä löhöilyä kotona verkkareissa. 
Noh. Selailin aikani netflixiä, mutta en oikein löytänyt mitään katsottavaa. Kunnes sitten Tv 5 päätti laittaa hormonitoimintaani vauhtia vilauttamalla kuumaa Channing Tatumia. ( ja sen dry humping liikkeitä.)

Kuten edellisessä Magic Mike kirjoituksessa totesin: tämä ei ole elokuva, mitä on hyvä katsoa selvinpäin. Just saying! Joten myös ykkösosaa seuratessa saatoin kaataa toisenkin lasin viiniä. Huomasin myös yhden toisen seikan, mitä kannattaa ja ei kannata tehdä. Nimittäin ei tee ihmiselle hyvää selata samalla Tinderiä. Villinä mittareista ulos paukkuva libido, Magic Mike elokuva ja viinihuurut yhdessa on hyvin huono kombo. Saattaa nimittäin tulla muutama match aivan väärin perustein.

Yleensä tarkkailen ja analysoin kuvia, että kuka niiden takana on. Hyvin harvoin swiippailen ketään oikealle. Plussaa saa samasta mielenkiintoisesta faceryhmästä, kuten "i fucking love science". Jos tyyppi vaikuttaa miellyttävältä ja löytyy tämäntyylinen ryhmä, saa se mut aika taatusti swiippaamaan oikealle. Nyt matchlistaa katsoessani voin vain todeta, että alkukantaisemmat vietit voittivat. 

Näin arjen palatessa elämääni, mietin "mitä hittoa mä vastaan näille lihaskimpuille?"

Pages