Kuinka vuosi alkoi

Sataman valot

En ole ehtinyt kirjoittaa tämän vuoden puolella vielä mitään! Vuosi on alkanut melkoisella vauhdilla, sillä sijaisuuteni kuvakokoelmista ja tietopalveluista vastaavana intendenttinä alkoi. Työn sisältö on todella monipuolinen. Saman päivän aikana saatan esimerkiksi ottaa vastaan kuvalahjoituksia, toimittaa kirjoja kaukolainaan, luetteloida, päivystää kirjastossa ja kuunnella puhelimessa historiaa harrastavan ihmisen laveaa selostusta. Lisäksi viime vuoden töistä minulle jäi pieni osa arkistotöitä ja kevään näyttelyprojekti. Kaikki uusi jännittää, mutta samaan aikaan olen älyttömän innostunut ja motivoitunut. Työpäivät hujahtavat hetkessä ja ajattelen, että tämä on nyt sitä työtä, mitä olen halunnut aina tehdä.

Tälle viikolle osui myös flunssa. Töistä en kehdannut enkä malttanut olla pois, kun kyse oli ensimmäisestä viikosta uusissa tehtävissä. Iltaisin en jaksanutkaan tehdä sitten mitään. Tänään minun piti olla ystäväni polttareissa, mutta flunssa tuntuu vielä tukkoisuutena, joten päätin jättää kemut väliin. Ja toisaalta olisi kamalaa tartuttaa tämä morsiameen, kun H-hetkeen on enää pari viikkoa. Ennemmin olemme kaikki täydessä iskussa juhlimassa Suomenlinnassa tuoretta avioliittoa!

Vuosi alkoi siis vauhdikkaasti ja kotkalaisessa residenssissä on vallinnut kaikin puolin hyvä fiilis. Ehkä tammikuulla ja uunituoreella vuodella on vaikutusta asiaan myös. En tiedä kuvittelenko, mutta ihan kuin päivänkin huomaisi jo hitusen pidentyneen?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.