Kummipoikani liittyi Facebookiin

Sataman valot

Kummipoikani on nyt Facebook-kaverini. Siinä on monta aihetta pitää itseään vanhana naisena. Ensinnäkin kummipoika ylipäätään on Facebookissa ja toiseksi än täyttää nyt syksyllä 14 vuotta. Katselin pojan profiilia, johon hän oli merkinnyt syntymävuodekseen 2000. Sillä hetkellä tajusin, että hänen silmissään minä taidan oikeasti olla jo aika vanha. Melkein kolmekymppinen ja ylipäätään viime vuosituhannella syntynyt eikä edes 1990-luvulla. Muistanhan itsekin kuinka ikäloppuja kolmekymppiset olivat teini-ikäisen silmissä. Ensi vuonna poika pääsee ripille, hankkii ehkä mopokortin eikä mene kauankaan, kun me sattumalta osumme yhtä aikaa paikalliseen baariin. Huh huh!

Ensi viikon sunnuntaina minusta tulee neljättä kertaa kummitäti. Kummin rooli on yksi parhaimmista, mitä voi elämänmatkansa varrelle saada. Se on hieno kunnianosoitus ystävältä ja siksi arvostan kummin tehtävää todella paljon. Vaikka tapaan kaikkia kummilapsiani harmittavan epäsäännöllisesti, on heillä jokaisella oma erityinen paikkansa sydämessäni. Ja nyt me voimme kummipoikani kanssa tykkäillä toistemme statuksista.

Kommentit

veera-s

Mulle meinasi puskea ikäkriisiä kun oma kummityttö aloitti ekaluokan nyt ;D tosin ajattelen aina, että se lapsi vaan vanhenee, mutta kummitäti pysyy nuorena ja nättinä vuodesta toiseen! 

ElinaPK
Sataman valot

No niinpä! O pääsee ensi vuonna ripille ja kohta me ollaan samanikäisiä! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.