Onnellista uutta vuotta 2015!

Sataman valot

Vuosi 2014 oli henkilökohtaisessa ihan omassa elämässäni hyvä vuosi kuten edellisestä postauksesta varmasti käy ilmi. Oli paljon kivoja juttuja, yhä syvenevää rakkautta ja valoisin syksy moneen vuoteen. Muuten 2014 oli monella ystävälläni isojen muutosten vuosi. Eroja, sydänsuruja ja oman paikan etsimistä oli kuluneena vuotena niin paljon, että välillä olin helpottunut siitä, että olimme ehtineet mennä naimisiin vuotta aiemmin. Vuosi 2013 oli fiilikseltään niin erilainen, kun kesä oli hääjuhlia täynnä ja pakahduttavan onnellinen. Ehkä juuri näin elämänmeno tasataan: kun ensin maailma tulvii rakkautta, seuraavassa hetkessä saadaan erouutisia yksi toisensa jälkeen. Ja eroaminen ei minusta ole missään nimessä huono asia. Surullista se on tietenkin, mutta ennemmin toivon ihmisten lähtevän rohkeasti kohti onnellisempaa elämää kuin jäävän sellaiseen parisuhteeseen, jossa ei ole hyvä olla ja johon jää pelkästään tottumuksen ja rohkeuden puutteen vuoksi. Jokainen ansaitsee itselleen parisuhteen, jossa on turvallinen ja hyvä olla, jossa pystyy olemaan sellainen kuin on ja tietää, että se riittää, jossa pystyy toteuttamaan omia ja yhteisiä haaveita, ja jossa jo toisen ihmisen katseesta näkee rakkauden, lempeyden ja luottamuksen oltiinpa sitten kahden kesken tai suuren väkijoukon keskellä. 

Oikeastaan näiden kahden suurien tunteiden vuoden jälkeen toivoisin uudelta vuodelta ennen kaikkea hyvää arkea ja työn iloa. Tasaisuutta ja lempeitä tuulia.  

Ja sinulle toivotan hyvää uutta vuotta niillä sanoilla, jotka Kyllikki Villa kertoi kuulleensa aikoinaan anopiltaan: Toivon sinulle sitä mitä sinä itse toivot. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.