Meidän viikonloppu

Heippa kaikki!

Te ketkä instagrammin kautta seurailette niin huomasitte varmaan vähän mitä viikonloppuna touhuttiin, mutta aattelin silti tulla tänne vähän kertomaan lisää 🙂

Touhuahan siis riitti! Tai ainakin sen verran että itteään ihan väsyttää viikonlopun jäljiltä. Perjantainahan minä ite menin iltavuoroon josta pääsin klo 21:00, ja Beeda sit heitti semmosen idean että pitäisköhän meidän raahata patjoja yläkerrasta alakertaan ja nukkua koko konkkaronkka yhessä. Tarkotuksena oli siis että katotaan Oliver ja kumppanit (Ollaan hamstrattu Prismasta disney elokuvia ja muita lastenelokuvia mitä koko perheen on kiva kattoa)  ja ehkä syyään vähä herkkuja ja sitten käydään yhessä kaikki nukkumaan. Eliashan oli intona tästä ja ajatuksena olikin et ois välillä vähän erilaista tekemistä ilman että kotonta tarvii sit poistua. Elias useesti valittaa että on tylsää ja häntä on välillä hankala myös pitää tyytyväisenä :’D Kateltiin sit leffa ja syötiin herkkuja jonka jälkee oltiin ihan valmiita unille jokainen.. paitsi Elias. Nukahti sekin kyllä lopulta sit kuhan sai sen vaan rauhottumaan. Aamulla herättiinki sitten selät kipeenä hahah.

Lauantai aamuna nukuttiin suht myöhään normaaliin verrattuna ja olikin kiva jäädä vaan loikoilee eikä tarvinnu heti mitään tehä. Lauantai menikin sitten mukavasti vaan kotona oleskellessa kunnes ite lähdin sitten iltavuoroon. Beeda meni kavereidensa kanssa illanviettoon ja poikia tuli meidän kotii pariks tunniks vahtimaan yks meidän sukulaisista. Ilta oli mennyt mukavasti vaikka Elias oli vissiin vähän rajojaan kokeillut :’D Illalla tulin kotiin siinä 10 aikoihin ja kävinkin melkein heti sitten nukkumaan koska Nuutti ei ole niin hyväuninen, ja herää aikaisin aamulla.

Sunnuntai oli kyllä tämän viikonlopun kohokohta! Vapaapäivä <3 Aamulla herättiin ajoissa ja syötiin siinä poikien kanssa samaanaikaan aamupalaa. Olin sopinut mun ystävien kanssa että mennään kahvittelemaan, ja otin sitte pojat mukaan. Elias oli innoissaan koska pääsi mäkkäriin syömään! Mäkkärin jälkeen olikin sitten aika suunnata kauppaan ja se on kyllä aina aikamoinen projekti, varsinkin jos ei olla molemmat vanhemmat mukana. Yllätyksekseni kauppareissu menikin ilman yhtään kiukuttelua tai itkemistä. Kotiin päästyä oli Beeda sopinut ystävänsä kanssa että hän tulee meille tyttärensä kanssa, ja he ehkä menisivät jossain käymään yhdessä. Siinä tovi sit miettivät mitä pitäis tehä mutta päädyttiinkin sitten että lähetään koko konkkaronkka Joroisiin semmoiseen isoon puistoon, jonne sit olikin tällä ystävällä sopivasti mukana sähköauto ja potkipyörä. Meillä oli kyllä niin kivaa puistossa. Ei oltu aiemmin käyty siellä, mutta kuultu kyllä paljon hyvää tuosta puistosta. Sehän oli niin iso ja sieltä löyty kyl ihan kaikki mahollinen mistä lapsi vois vaan unelmoida. Itteäkin alko kyllä vähän lapsettamaan ja kiipeilinki sitten semmosessa korkeessa kiipeilytelineessä :’D Suosikiksi osottautui varmaan semmonen autorata jossa lapset sit ajelikin sähköautolla. Puiston jälkeen nälkä yllätti ja lähettiin syömään Jari Pekkaan joka oli ihan siinä lähellä. Lapset siellä vielä pääs leikkejään jatkamaan kun siellä oli semmonen kiva leikkipaikka. Kotiin kun päästiin oltiin kyllä kaikki aika väsyneitä, mutta kiva päivä oli kaikenkaikkiaan 🙂 lisää tämmöisiä vapaapäiviä kiitos! Tällä hetkellä minä oon kipeenä niin vietetään vähän saikkupäiviä kotosalla.

Ihanaa viikkoa kaikille! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *