Ystävänpäivä

En ole tainnut koskaan juhlia ystävänpäivää mitenkään erityisesti. Suomessa ystävänpäivä on nimensäkin mukaisesti enemmän päivä, jolloin muistetaan kavereita. Itse olen yleensä tyytynyt pelkkiin tekstareihin tärkeimmille ystävilleni, tai lähinnä vastannut viestillä niille jotka ovat muistaneet minua. Olen tässä talven mittaan innostunut korttien askartelusta jonkin verran, että halusin tänä vuonna yllättää rakkaimmat ystäväni ja lähettää heille kortit! Onhan postissa saatu itse tehty kortti varmasti virkistävää vaihtelua ainaisten laskujen ja mainosten rinnalla. Lähikaupastani löytyi myös sulosilla kuvilla varustettuja muumitikkareita, joten liitin kuoreen kortin lisäksi pienen namin.

IMG_6077b.jpg

Amerikan hössötys, Valentine’s Day, jakaa mielipiteet. Itse olen ehkä jopa hieman salaa toivonut että jenkkikulttuuri ystävänpäivän kohdalla rantautuisi enemmän Suomeenkin! En tiedä olisiko mieheni muistanut ystävänpäivää, jollen olisi siitä jo noin 1,5vk sitten maininnut. Totesin tuolloin, että molemmilla vuorotyöstä huolimatta on vapaa ilta, joten voisimme jotenkin juhlistaa. Mies oli kuitenkin varannut illaksi itselleen ja kaverilleen tennisvuoron. Sain ehkä jonkinlaisena lohdutuspalkintona muutamia päiviä sitten tulilatva-kasvin näin ennakkoon, vaikkakin hieman latisti kun mies perusteli että osti kun oli niin halpa. Noh pitkän työpäivän jälkeen oli se silti ihana piristys<3 harmi että minun hoidossani nuo kasvit ei yleensä kukoista kovin pitkään… (Suutarin lapsella kun ei ole kenkiä, äitini siis on entinen kesäkukkaviljelijä)

Onneksi romantiikkaa ei tästä viikonlopusta kuitenkaan tule puuttumaan, lauantaina päästään ystäväpariskunnan häihin! Ja ehkäpä voisin kantaa korteni kekoon ja yllättää miehen siivoamalla kämpän ja leipomalla pizzaa. Varmasti olisi mieluinen juttu molemmille rentoutua ja rauhottua ennen pitkää juhlapäivää.

img_6079b.jpg

Makeaa ja suloista ystävänpäivää!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *