Farkkumatto

Sohvaprojekti on hetken verran tauolla, odotellen yövieraiden kyläilyä, jonka jälkeen leikkaamme vaahtomuovipatjoista istuin- ja selkänojatyynyt.

Sillä aikaa starttasi jo uusi projekti. Farkut nimittäin yllättäen repesivät ja kangas vaikutti jo sen verran haperolta, ettei paikkaaminen jatkaisi niiden elinikää juurikaan. Vaatehuonetta siivotessa löytyi yhteensä seitsemän paria risoja ja tahriintuneita farkkuja, jotka olimme heittämässä pois.

p3094159.jpg

Harmittaa heittää sellaista tavaraa pois, josta voisi ehkä vielä muokata jotain uutta. Päätin siis jatkaa farkkujen elämää ja kutoa niistä räsymaton mökille. Räsymatto on luultavasti käytännöllisin ratkaisu mökkimatoksi pesua ja tuuletusta ajatellen. Viikonloppu onkin kulunut kudetta leikatessa ja räsymaton raitojen rytmiä suunnitellessa. Muutamat farkut jää vielä ensi viikon puuhaksi, sillä kädet ovat leikkaamisen jäljiltä hieman hellinä.

p3094151.jpg

Takataskut voi hyödyntää vaikka lasinalusina. Ne suojaavat hyvin puupöytää kuumalta tee- tai kahvikupilta. Lisäksi ne on helppo heittää pesukoneeseen, jos juomaa sattuu läikkymään kankaalle. 

p3094154.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *