Pikkula

Sitten kun rakennusprosessi voidaan aloittaa, niin aivan ensiksi täytynee rakentaa huussi. Koska mökillä ei ole juoksevaa vettä, niin olisi mukavaa, että huussi olisi mukavakäyttöinen. Haaveissamme onkin Biolanin hajuton Kompostikäymälä eco. Sinne voi myös laittaa biojätteet, joten niidenkin kierrätys sujuisi samalla vaivatta, eikä erillistä kompostia tarvitsisi tehdä. Lisäksi käymälän tyhjentämisen kehutaan olevan helppo ja hajuton prosessi, joka lisää mökkeilyn mukavuutta.

Ulkohuussiin haluaisin hankkia myös vesisäiliön, josta saisi laskettua vettä kätevästi käsipesua varten. Kuivikkeille tarvitaan tietysti säiliö sekä lehdille ja vessapapereille myös jokin säilytin.

 

toivelista_0.jpg

 

Kuvat valmistajilta: 1 Granit   2 Granit   3 Biolan  4 IKEA

Toisaalta huussin kohdalla olisi helppo hieman hullutella ja sisustaa se täysin erilaiseksi verrattuna mökkiin. Esimerkiksi Miami-henkinen art deco -sisustus vaaleanpunaisine flamingoineen voisi olla hauska idea. Perinteisestihän huussit on tapetoitu hullunkurisilla lehtileikkeillä ja kuvilla. Nekin ovat tervetulleita huussiin!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *