Uutta maalia pintaan

Vintille on kertynyt monenlaista tavaraa, joista muut ovat jo halunneet luopua, mutta olen ajatellut kierrättää ne esim. kirpputorilla. Kaksi vanhaa, kiiltävää, tummanpunaista peltipurkkia sai uutta väriä pintaan ja aivan uuden ilmeen. Punainen ei kuulu suosikkiväreihini, enkä erityisemmin pidä sydänkuvioista, mutta mattamaalilla ja sopivalla sävyllä purkeista tuli ihan kelvolliset esim. aterintelineeksi, kattauksen somisteeksi tai muuksi säilyttimeksi. Vanha puunvärinen tulitikkuteline sai samalla kertaa uuden ilmeen.

maali.jpg

 

Tykkään käyttää spraymaaleja askarteluun, sillä ne ovat helppokäyttöisiä, etenkin kun maalia tarvitsee vain vähän kerralla. Kiertelin pitkään rautakaupoissa etsiskellen sopivia maaleja, mutta sopivia sävyjä ei kuitenkaan tuntunut löytyvän mistään.

Netistä bongasin Make Your Mark -nimisen yrityksen, jolla on laaja valikoima eri sävyisiä spraymaaleja. Myymälä sijaitsee Helsingin Suvilahdessa, tarkemmin sanottuna Flow -festareiden alueella! Maalit ei maksaneet montaakaan euroa ja niitä voi myös kätevästi tilata nettikaupasta suoraan kotiinsa. Lisäksi jokaisella sävyllä on oma nimi! Minä satuin valitsemaan sävyt joiden nimet ovat Wolf Grey ja Party Yellow!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *