Voi kun näkisi tulevaisuuteen

Mökkisuunnitelmat ovat taas hieman edenneet ja kattokin on vaihtunut harjamalliin. Piirustukset on piirretty puhtaaksi, tosin joitain pieniä muutoksia niihin vielä taitaa tulla. Seuraavaksi täytyy käydä tontilla mittailemassa mökille tarkka paikka.

Vielä ollaan siis vasta kuvien tasolla, mutta aika hurja ajatella missä vaiheessa projekti mahtaa olla puolen vuoden kuluttua. Jokohan silloin voimme yöpyä mökissä?

En ole koskaan ollut kovin kiinnostunut näkemään tulevaisuuteen, mutta nyt siitä olisi apua. Nyt tehtyjen päätöksien kanssa kuitenkin elellään tulevat vuosikymmenet, joten olisi osattava tehdä pitkänäköisiä ja kestäviä päätöksiä.

Jos kyseessä olisi omakotitalo, olisi se helpompi vaikka myydä ja rakentaa uusi. Mutta mökki tulee paikkaan, jolla on paljon tunnearvoa, eikä siitä siksi voi luopua, joten päätökset tuntuvat vaikeammilta. Voi kun osaisi nähdä tulevaisuuteen ja tietäisi millaisia tarpeita kymmenen vuoden päästä tulee olemaan. Mutta onneksi mökkiä voi aina laajentaa tai muuten muokata, jos mieli tulevaisuudessa muuttuu.

p3144165_0.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *