Halloweenia ja Hassunhauskaa hassuttelua

Minni: Viime viikolla oli sitten se kauan odotettu Halloween. Täällä Halloween on iso juttu ja koska se nasahti kivasti keskelle viikkoa (torstai) ihmiset täällä juhlisti sitä edellisenä viikonloppuna, oikeana Halloweenina ja sitä seuraavana lauantaina. Meilläkin töissä päätettiin, että pukeudutaan Sweeney Todd teemaan. Sweeney Todd on ihanan synkeä Tim Burton elokuva, jossa pääosassa on sarjamurhaaja parturi. Koska leffa sijoittuu viktoriaaniselle ajalle, totesin että mahtaa olla mun lyhyellä tukalla helpompaa pukeutua mieheksi ja näin tein.

 

1382144_10151956863383812_1844184536_n.jpg

 

2013-10-31_21.30.24.jpg

 

 

 

 

1451475_664548266909079_1138530691_n.jpg

 

Oli mahtavaa kun kaikki oli panostanut pukuihinsa ja asiakkaista se oli ratkiriemukasta. Mun viikset sai paljon kehuja osakseen. Piti kompensoida mun onnistunutta pukeutumista viettämällä koko loppuviikko mekossa, yksinkertaisesti tää kuva oli mulle liikaa. Siis mää tiiän että mulla on kamppailu-urheilun muokkaamat hartia, mutta kamoon. Kuvassa muuten vihdoin viimein mun ikioma työpiste. <3 

1385500_664548610242378_589884895_n_0.jpg

 

Halloweenia lukuunottamatta viime viikosta ei ole juurikaan sanottavaa, mulla on ollut maailmankaikkeuden sitkein yskä, joka yksinkertaisesti vie musta mehut aivan totaalisesti päivän päätteeksi. En oo päässyt reenailemaan ollenkaan ja se syö naista niin paljon ettei sanat riitä kuvaamaan…Meillä kaatuu töissä porukkaa petiin oikealta ja vasemmalta, että tää on nyt sitten tämä aika vuodesta. Töissä on ollut taas asteen verran haastavampaa, pomot grillaa minua koko ajan suoriutumaan paremmin ja tekemään parempaa jälkeä, että helppoa ei ole ollut. En tullut tänne asti luovuttamaan ja iteppähän halusin Skotlannin parhaaseen parturiin töihin, joten ei voi oottaakkaan pääsevänsä helpolla. 

Eilen täällä oli Guy Fawkes Night/Bonfire night. http://fi.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes 

Jälleen yksi tekosyy juoda ja ampua ilotulituksia, joita täällä onkin ammuttu viime viikon tiistaista asti. Tää juhla juontaa juurensa kauas historiaan kun kaveri nimeltä Guy Fawkes yritti räjäyttää parlamenttitalon ja epäonnistui.:D Hauskoja nää skotit. Toiset juhlii tätä päivää koska silloinen hallitseva kuningas ei kuollut ja toiset sitä että tää heppu uskalsi tehä tällasen tempauksen…Glasgown kaupunki järjestää ilotulituksen ja jokatoinen tavan tallaajakin hassaa rahaa raketteihin. Lisäksi täällä oli kokkoja ympäri ämpäri. 

Mullakin oli eilen jänskä päivä. Mulla oli treffit. Avaudun näistä siksi, että mentiin treffikumppanin kanssa suositulle the Stand-klubille, jossa on tiistaisin tällanen aloittelevien talenttien/ kokeneempien uuden matskun testailu ilta. Lippujen hinta oli £2, eli ei paljon koskenut sieluun maksaa hyvästä kahden tunnin viihde pläjäyksestä. Oon halunnut jo pitkään mennä tonne klubille ja päätin sitten ehdottaa herra X:lle että josko mentäs reffeillä sitten kattomaan kun muut nolaa itteensä. 

 

6bg2048.jpg

 

Klubi sijaitsee West Endissä, jossa onkin kaupungin hipsteri kaupungin osa, toisinsanoen sieltä löytää mahtavia pikku putiikkeja, ravintoloita ja vähän nuorekkaampaa meininkiä. Paikka oli melekosen täynnä kun päästiin sinne ja koomikkoja kipusi yhteensä yhdeksän kappaletta lavalle, toiset hauskempia kuin toiset..:) Osalle eilinen oli selvästi ensimmäinen kerta lavalla ja se näkyi hermostuneisuutena ja vitsien katkonaisesta kerronnasta..Kaikenkaikkiaan oli kuitenkin tosi viihdyttävä ilta, huumori täällä on tosi samanlaista kuin Suomessa, tykätään harrastaa itsensä panettelua ja sarkasmia, sekä oman maan vertaamista muihin maihin. Esitysten jälkeen jatkettiin vielä pohdiskeleville pubiin. Ehkä kuitenkin hauskinta oli treffien alku..menin siis suoraan töistä -kappas vaan- Costaan, jossa tilasin ison kahvin soppakulhossa ja kun Herra X saapui, hän tuli pöytään pienen posliinisen teepannun kanssa ja hörpiskeli teetä. 🙂 (Hauskuus tässä ehkä avautuu parhaiten minun kahvi addikti luonteen tunteville)

Parin viikon päästä on jotain aivan mahtavaa, mun sisko ja siskontyttö tulee käymään! Ootan sitä ihan sikana ja oon puhunu työkaverit kyllästymiseen asti siitä miettien mitä kaikkee me sitten tehdään. Mulla on sillon myöskin mun eka viikonloppu vapaa, jee! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *