Hiukset ja muoti Glasgowssa

Minni: Koska mun salainen rakkaus on muoti ja kaikki siihen liittyvä, ajattelin hieman tarinoida Glasgown katumuodista ja omaan silmään sattuneista tyyleistä. Täällä katumuoti on tosi inspiroivaa. Ihmiset oikeesti uskaltaa olla yksilöllisiä tyylinsä kanssa. Tällä hetkellä katukuvassa tuntuu vilisevän tosi vahvasti ysäri. Kiiltäviä pintoja, keinonahkaa, printtejä, batiikki värjäystä, napapaitoja, värikkäitä housuja, yli isoja takkeja, vahvoja olkalinjoja ja graafisuutta. Meikeissä näkyy tummat huulet ja kunnon rajaukset..ja täällä rakastetaan irtoripsiä.:) Kengissä alkaa tulla creepers tyyliä, eli ei ihan sitä läskipohja lenkkaria mitä itekkin muistan nilkat notkuen käyttäneeni mutta platformia kuitenkin.. Muutamia ysäri inspis kuvia, joista aika paljon itseasiassa näkee tällä hetkellä muodissa.

 

timthumb.jpg

aah Clueless..:) Ihan heleposti laittasin minkä vaan näistä päälleni.

 

cast1.jpg

Ysäri kultti sarja Beverly Hills 90210

urban-out1.jpg

Nykypäivään päivitettyä versiota ysäristä.

 

Miehet täällä käyttää värejä ja rohkeita printtejä. Tällä hetkellä tosi monella on ihan kunnon parta ja sitten kontrastina sille todella groomatut hiukset. Tässä meidän tyypillisin asiakas tyylillisesti:

ecbc7cd96f42a93fbb406e4f4d8edfdb.jpg

tää tyyli on varmasti suosituin mitä täällä miesten muodissa nyt näkee. Uus suunta, johon ollaan menossa, on under cut, jossa pääliosan pitkää osiota ei yhdistetä sivuihin ja leikkauksessa on vahva graafinen ilme. (Vanha muistaa vielä vanhat kunnon piilokaljut, sekin on nyt muotia.:D)Graafisuus pätee niin miesten kuin naistenkin tyyleissä. Leikkauksessa voi olla useita muotoja, jotka ei yhdisty toisiinsa. Väreissä näkee vielä niin pastelleja kuin liukuvärjäystäkin, mutta todennäköisesti väreissäkin mennään vahvempiin kontrasteihin ja selkeämpiin, leikkausta korostaviin tyyleihin.

tumblr_maueoreqia1rphn6k.jpg

 

images.jpg

 

315.jpg

 

Itsehhän *röyhistelee rintaansa* tein tällasta graafista juttua mun siskolle jo kesällä.

uusjohanna.jpg

 

Mut juu, ei mulla tylsää oo mutta tämmönen postaus tähän väliin.:D

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *