Pohjustusta Bloggaajista Ninni ja Minni

Minni: Ajateltiin Ninnin kanssa aloittaa yhteinen blogi meidän suuren matkan kynnyksellä, jota kautta voidaan jakaa meidän unelman toteuttamista. Mun ystävä vertasi tätä Hobitin suureen matkaan, mutta määhän en oo mikkään hobitti jos siitä lähetään.

Mun postaukset tulee liikkumaan aiheissa muoti, hiukset, elämä kaikkine kummallisine mieskuvioineen, urheilu ja tietenkin kaikenlainen tutustuminen Skotlannin ihanaan maailmaan.

Tän blogin nähdessä päivänvalon oon just täyttäny 29, viimenen vuosi parikymppisenä alkaa. Varmaanhan tää muutto on joku mun tulkinta kolmenkympin kriisistä, mutta jos kriiseily saa toteuttamaan elämän mittaisia haaveita, so be it.

Millanen mää oon? Siis sanoisin, että mä oon mitä saataisiin jos New Girl sarjan Jess ja Simpsoneiden Crazy Cat Lady sais lapsen…Oon ylpeä Pohjois-Karjalan kasvatti, yrittäjäperheen kuopus, eläinrakas karvaisen suurperheen yh-äiti ja luonteeltani spontaani, määrätietoinen, suorapuheinen ja rämäpää.:) Mulle Skotlanti on ollut aina se juttu. Viime syksynä pääsin ekaa kertaa laittamaan jalat kyseiseen maahan ihan oikeesti ja se oli sitten siinä. Se oli kai se leffa hetki kun kahvilassa miehen ja naisen katseet kohtaa ja ne vaan tietää. Niin mustakin tuntui.

Koko tää muutto tapahtui hurjaa vauhtia ja mitään miettimättä, niinkun yleensä kaikki mun elämässä. Mulle elämässä isoja juttuja on kamppailulajit, perhe, ystävät, eläimet, kahvi ja hyvä ruoka.

Toivotan kaikki tervetulleeksi mukaan tälle kerran elämässä- matkalle mun ja Ninnin kanssa!

 

Ninni: Minni ajatteli aloittaa blogin meidän suuren matkan kynnyksellä ja nyt miekii oon tässä. Perkele.

Tämähän ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun Minnin kanssa saadaan kuningasidea muuttaa jonnekkii aivan muualle.. Mutta voi luoja mie toivon että tämä on se viimeinen… Luultavasti vuoden päästä aloitellaan blogia Alaskasta.

Jos ystäviltä kysytään niin varmaankin sanoisivat minua pervessiksi tai muuten kieroutuneeksi. Itsehän pidän itseäni normaalina. Mitä nyt joskus vahingossa saatan miesten pakaroita ylistää.. Eräs vanha työkaverini kerran sanoi minun muistuttavan 2 Broke Girlsin Maxia, koska tykkään leipoa ja miulla on tissit ja suuri suu. Sehän riittää.

Mielenkiintoiseksi oman matkani tekee se, että tapasin kaksi vuotta sitten aivan upean miehen. Tapasimme kerran kaksi viikossa seksin merkeissä ja se riitti mainiosti molemmille. Kunnes kuukausi ennen muuttoa huomasin olevani rakastunut tähän adonikseen. Woop woop. Vitun hyvä ajoitus. Ja tokihan selvisi että tunne on molemminpuolinen. Kiristellään nyt sitten täällä kun ei oo kun yhet pakarat mielessä! Notta näilläpä mennään.

Ja hei, jos tuutte käymään nii ennoo kantamassa vittu mittään!!!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *