Randomia sairaspäivän tilitystä

Minni: Käytiin tiistaina, mun vapaapäivänä pyörähtämässä Edinburghissa, Ninnin potentiaalisen työpaikan perässä. Matkustaminen ei ollu lainkaan pahan hintaista, mentiin junalla ja eestakaset liput oli jotain kakstoista puntaa per nuppi. Mentiin heti aamusta ja ensimmäisenä -kappas vaan- Costaan kahville. 

 

2013-10-22_09.16.32.jpg

Datailua kännykällä (Ninnin perus asetelma)

 

Sanoin jo matkalla Ninnille, että vähän on sellanen kutina että tekee kuumetta ja voi kuinka oikeassa olinkaan…Toistaiseksi autuaan tietämättömänä tulevasta lähdin Ninnin haastattelun ajaksi norkoilemaan pitkin poikin Edinburghia ja räpsin sieltä muutamia kuvia.

2013-10-22_10.14.25.jpg

 

 

2013-10-22_10.13.56.jpg

 

 

2013-10-22_10.18.53.jpg

 

Siis Edinburghissa mahtavinta turisti vinkkelistä on se, että kaikki tällaset mahtavat nähtävyydet on ihan kävelymatkan päässä..

Kotiin palatessa poikettiin Glasgown keskustassa uusimassa puhelinliittymät ja halusin napata kuvan ruuhka-aika Buchanan Streetistä, kuva ei kyllä tee oikeutta, mutta siis kyseessä keskustan kävelykatu.

 

2013-10-22_14.30.43_1.jpg

 

Kotiin kun päästiin, mulla alkoi olla aika eeppinen olo ja nyt oonkin kaks päivää koomannut kotona kuumeessa, yskässä ja nivelsäryissä. En tosiaan tiiä miten tolla Ninnillä pysyy lanttu kasassa, oon ihan hajalla jo tästä kotona istuskelusta…

Mut tsekatkaapas mitä löysin männä viikolla kirjakaupasta…

 

2013-10-24_16.39.42.jpg

 

Kyllä! Sielunsisareni Bridget Jones on tullut takaisin! Kirja on vielä korkkaamatta, luen ensimmäistä sadannen kerran uudelleen ja kuolaan tuon kirjan päälle iltaisin..:)

En tiiä miten kiinnostavaa sellaiset arkipäivän asiat/eroavaisuudet on mutta ajattelin tähän hieman kasata jokapäiväisen elämän asioita..

  • Kaukolämpöhän on siis tuntematon käsite ja tätä on ollut hauska koittaa selittää täällä, meilläkin minun makkarissa hurisee boileri
  • Autot ajaa väärällä puolella, kuskit väärällä penkillä (aiheuttaa edelleen ongelmia tuo liikenteessä liikkuminen ilman että jääpi auton alle)
  • Kokolattiamatot ovat elämän realiteetti
  • Porukalla on nyt jo töissä super kylmä, kun ulkona on noin +8 astetta ja sataa vettä. Meillä huutaa lisälämmittimet ja mulla valuu hiksa
  • Kaikki juo teetä ja kahvia saa vaan 200g pusseissa
  • Ovet aukee väärinpäin, eli sisälle
  • Small talkin harrastaminen on välttämättömyys, pelkästään kun oon tulossa työpaikalla takahuoneeseen oon jo kymmenen ihmisen kanssa käynyt läpi keskustelun: ”All right?” ”Yeah, thanks, you?” ”Not too bad” ”Good”
  • Ei hiivaa, ruisleipää, edamia (paitsi pikku paketteina), ei irtokarkkeja niinku meillä, salmiakista puhumattakaan, maito on muovisissa kanistereissa ja mitkään pullot ei oo palautuspulloja

Tässä nyt mitä äkkiseltään tuli mieleen..:)

Mutta mahtavaa on ollut kyllä, jos joku miettii että uskaltaisko lähteä ja kannattaisiko se niin ehottomasti!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *