Vieraita ja uusia tuulia

Melekonen viikko on ollut kyllä. Ninni teki omat valintansa ja palasi Suomeen. Syitä tai mietteitä asiaan saa Ninni itse kommentoida, minä toivon että valinta tekee onnelliseksi eikä kaduta myöhemmin.

Ninnin lähtö sattui samalle päivälle kun siskon ja siskontytön saapuminen vierailulle. Kulutin päivän suursiivoten ennen vieraiden saapumista.Iltapäivällä sitten kävin nappaamassa matkalaiset Costasta -paikka melkein sais alkaa kohta sponssaamaan- ja mentiin minun luokse, matka oli ollut pitkä vaihtoineen. Mulla oli normaali työviikko, lukuunottamatta lauantai vapaata, jollasia harvemmin harrastetaan koska se on niin hyvä kauppapäivä, joten viikolla team Suomi harrasti kaupoissa vaeltelua ja kaupunkiin tutustumista keskenään. Keskiviikkona tosin kutsuin rimpulat töihin ja molempien hiukset pistettiin uuteen kuosiin. (Samoin myös herra X:n hiukset, illalla meidän Maestro piti meille koulutusta ja voilaa kaks tuntia myöhemmin, tukka oli valmis!) Lounaalla sisko vei meidät Pizza Huttiin herkuttelemaan uusien hiusten kunniaksi, mahtava keksintö tuo stuffed crust. 🙂 

 

2013-11-27_14.39.13.jpg

Ootellaan pöperöö.

 

Glasgowssa ja Edinburghissa on tosiaan joka vuosi joulutori, josta mainitsinkin jo aiemmassa postauksessa. Kävin lauantaina ekaa kertaa St. Enochin aukiolle pystytetyllä torilla ja se on mahtava! Ruokaa, juomaa ja kaikenlaista pientä kivaa ympäri ämpäri maailmaa. Bongasin ensimmäisenä kovin tutun oloisen lipun ja kiiruhdin katselemaan lähempää. Lapponia tuotemerkin pisteellä kävi mukava kuhina ja kovasti jäi mieltä yksi kaupunki takki kutkuttamaan..:)

2013-11-30_11.22.42.jpg

Go Suomi!

Kaupungista löytyy myös jokaisen kermaperseen taivas, Bibi’s. Sijainti West Nile street ja kauppa on itsessään kuin kuppikakku. Ihana! Ne on niiiiiin hyviä ja oikein tuntee miten perse leviää joka ilman suuntaan kun ottaa suun täyteen kuorrutetta ja kakkua.mmmm.. Valikoimassa mm. After Eight kakkunen..Paikasta vinkkasi työkaveri, joka reenaa tiukalla tavotteella ja sallii itselleen yhden herkun viikossa. Tämä herkku on nyt jo useamman viikon ajan ollut kuppikakku tuolta paikasta. 🙂 

 

2013-11-30_12.34.52.jpg

Bibi’s

 

Käytiin lauantaina myöskin George Squarella, jossa on joulunodotuksen kunniaksi kaikenlaista häppeninkiä.:) Kävin kummityttösen kanssa karusellissa pyörimässä, oli hauskaa kun lapsetti.:D Joulumarketilta pysähdyttiin GoMaan. Täällä museoissa saa pyöriä ilmaiseksi ja modernin taiteen museossa oli paljon nähtävää valokuvista installaatiohin, mm. Niki de Saint Phallen töitä. George Squarelta kikkailtiin ympäri ämpäri Merchant Cityä ja paluumatkalla huomattiin taidegalleria jonne poikettiin sisälle. Sisältä löytyi Sharmanka. Päräyttävä! Meen tuonne niin uudestaan. Ne teokset oli niin inspiroivia ja mahtavia. Siis veistoksia metallista ja puusta pääasiassa. Suosittelen todella lämpimästi! En osaa kuvailla niitä töitä, helpompaa on vaan tutustua noihin kotisivuihin.

 

Tänään sitten jatkettiin teemaa ja suunnattiin Riverside Museumiin. Täällä löytyy myöskin pikkuruinen metrolinja, jota kutsutaan Clock work orangeksi, ja se on kyllä elämys. Pikkiriikkiset vaunut ja heijaava matkanteko maan alla on vaan koettava uskoakseen.:D Mutta niin, St. Enochin pysäkiltä mentiin Partickiin, josta on hyvät opasteet kävellä perille. Hurahti ihan hupaseen melkein kolme tuntia, on niin paljon nähtävää ja ihmeteltävää, ohessa pieni kuvakollaasi: 

2013-12-01_14.35.42.jpg

Meikä bongas kasarileluja mutta en nähnyt muuta kuin Storm Trooperin.

2013-12-01_13.58.41.jpg

Ihana hempeä vaaleanpunainen mekko kolmekymmentä luvulta, jos menisin naimisiin niin mekko olisi jotain tuollaista.

2013-12-01_13.45.47.jpg

Sisällä oli palaa vanhaa Glasgowta

 

Kuvia saattaa tulla myöhemmin lissää, halusin vaan laittaa tällasen pikapostauksen. Nyt koitan kovalla tohinalla saada vuokrattua mun ja Ninnin kämpän eteenpäin, meillä olis sopparia vielä melkeen neljä kuukautta mutta yksin ei perse kestä pitää tätä kämppää. Katsellaan josko seuraavaan postaukseen mulla olis jo hyviä uutisia.:)) Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *