Joulukuun ensi-illat...

On The Screen

Minulla ei ole oikeasti hajuakaan koska nämä leffat tulevat suomeen mutta tässä neljä leffaa joilla on ensi-ilta jenkeissä joulukuussa ja jotka minun on ihan pakko nähdä!

The Hobbit

No tätä ei nyt minun mielestä tarvi edes motivoida. Kärsin vieläkin siitä niin sanotusta post Harry Potter-depression ilmiöstä ja on ihanaa taas palata satujen lumottuun maailmaan. Ja kaikki palaavat alkuperäisiin rooleihin, mahtavaa!

 

Django Unchained

Tarantino ohjaa ja DiCaprio näyttelee-epic! Olen suuri Leo-fani, hän on Hollywoodin aliarvostetuin näyttelijä, Oscar tänne ja heti! Ja muutenkin leffa on täynnä suosikkeja kuten Christoph Waltz ja Jonah Hill.

 

Save the Date

Lizzy Caplan can do no wrong.

 

The Impossible

Kertoo yhden perheen tosi tarinan Thaimaan tsunamin iskun jälkeen. Pääosissa Ewan McGregor ja Naomi Watts. En voi edes katsoa tuota traileria ilman että pala tulee kurkkuun.

 

Sellaisia leffoja saa odotella, meinaatteko te käydä tsekkaamassa jonkun näistä?

Kommentit

Titi (Ei varmistettu)

The Hobitt ehdottomasti on käytävä katsomassa. Näin nyt ensimmäisen kerran tuon The Impossiblen trailerin ja ihan kylmät väreet tuli. Pakko nähdä!

Innolla odotan jo seuraavaa postaustasi :)

On The Screen

Kiitos kivasta kommentista! :) Lisää materiaalia tulee viimeistään viikonloppuna:)

Jeppuli (Ei varmistettu)

Pieni leffafiili täällä hei. Kiitokseni jo etukäteen tulevista postauksista. Tuota viimeistä, mahdotonta, en ainakaan elokuvateatteriin voi mennä katsomaan, räät poskella ja kyynelkanavat kovilla jo tuota traileria kattoessa. Takuu rankka leffa. Garden State on yksi lemppareista jotenka tuolla tokalla on parhaat mahdolliset referenssit. Ja eka. Puhdasta rakkautta. Vapaapäivä ensi-illaksi, karvaiset varpaat vapaalle ja popparia pari litraa.

On The Screen

Oleppas hyvä :) Joo voi olla että se täytynee katsoa oman kodin suojassa. Mulla on ollut muutama aika nolo hetki teatterissa kun se itku alkaa niin sille ei tule loppua :) The Hobbit on kyllä niin must, ja jos jollakin soi kännykkä salilissa kun olen paikalleni asettunut niin räjähdän!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksei leffateattereihin vois tehä keinotekoisen katveen, foliota vaan seiniin ^^ Ja sipsipussit äänettömiks (!)

On The Screen

Niinpä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.