My Life Without Me

On The Screen

Tämä on yksi niistä leffoista joka saa kyynelkanavat auki big time! Sarah Polley näyttelee 23-vuotiasta Annia, köyhää mutta suhteellisen onnellista perheen äitiä. Yhtäkkiä kaikki muuttuu kun hän saa tietää sairastavansa pahalaatuista syöpää ja että elinaikaa ei ole kauaa jäljellä. Ann päättää olla kertomatta kenellekkään ja toteutaa asioita elämässään ennen kuin se on liian myöhäistä.

Tämä elokuva on niin ihanasta kerrottu ilman mitään kauheaa jenkki-fiilistelyä, kaikki on kurjaa mutta lämmin sydän sykkii. Roolisuoritukset myös Sarahin lisäksi ovat upeita. Elokuvassa esintyy loistava Mark Ruffalo ja ah niin ihana Scott Speedman, Annin äitiä näyttelee Debbie Harry!

Katsokaa tämä jos haluatte kokea jotain kaunista ja koskettavaa.

 

 

kuva

Kommentit

mikihara

My life without me teki muhun tosi ison vaikutuksen ilmestyessään, ja vieläkin palaan takaisin ihastelemaan lähes täydellistä elokuvakokemusta (Isabel Coixetin leffat on poikkeuksetta onnistuneita, vaikka tää onkin niistä ylivoimaisesti paras)! Ja joo, todellakin, Mark Ruffalo... Slääps. <3

On The Screen

Kävin lukemassa sinun postauksen, meillä on niin sama maku-Emile, Giovanni, Ryan etc. Parhautta, tykkään Sarah Polleysta ihan hulena muissakin leffoissa :)

mikihara

No nyt on melkein friikkiä identtisyyttä havaittavissa!! Olisin itse voinut kirjoittaa myös jutun otsikolla "Maanantai on Homeland päivä" (mutta en noin hyvin kuin sinä) koska meillä mietitään kanssa heti aamusta tuoreinta jaksoa eikä paljonkaan mitään muuta. Pakko linkata yksi siihen liittyvä juttu, mutta teen sen sinne itse HL-jutun kommentteihin :)

Raikasta saada tyttö (ilman välttämättä sen kummempia tyttö-vinkkeleitä) kommaamaan leffoja ja pelkästään leffoja- huippuraami palstalle!

Kea (Ei varmistettu) http://deepredblues.blogspot.fi/

Komppaan - niin ihana leffa!

Kommentoi