Silver Linings Playbook

On The Screen

Katsoin ihan tuossa muutama tunti sitten tämän todella hypetetyn (kahdeksan Oscar ehdokkuutta!) Silver Linings Playbook-leffan. Mistä sitä alottaisi...

Elokuvaa kertoo Patista (Bradley Cooper) joka sekoaa kun hän yllättää vaimonsa pettämästä. Kahdeksan kuukautta mielisairaalassa ja lähestymiskiellon jälkeen hän muuttaa takaisin vanhempiensa luo (Robert De Niro & Jacki Weaver) ja yrittää sopeutua tilanteeseen. Hän on vieläkin ihan hulluna vaimoonsa, joka ei halua olla hänen kanssa missään tekemisissä, kun hän tutustuu samassa naapuristossa asuvaan Tiffanyyn (Jennifer Lawrence) ja erikoinen ystävyys syntyy.

Tämä on sellainen ihana pikkuinen leffa joka sai ainakin minut hyvälle tuulelle. Kaikki neljä pääosaa (edellä mainittu) tekevät ihan loistavat roolisuoritukset mutta en silti palkitsisi leffaa kokonaisuutena Oscarilla. Olin yllättynyt että Cooper on niin hyvä näyttelijä sillä olen nähnyt hänet vain kaikessa hömpässä mutta ilmeisesti hän on ihan varteenotettava lahjakkuus.

Kouluarvosana asteikolla annan leffalle 8,5/10

 

credit ciaokatie

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos leffavinkistä! juuri jotain tällaista ilmeisesti semi-hömppää kaipasinkin katsomislistalle :) Löysin palstasi juuri, mutta tulen takuulla uudelleen.

On The Screen

Hertta: Tervetuloa uudelleen :) Ja suosittelen tuota juurikin tuollaisena semi-hömppänä :)

talkingbird: Suosittelen, 1.2 näytti olevan ensi-ilta :)

On The Screen

Paulalaa: En edes tiennyt että perustuu kirjaan, täytyy lisätä luku-listalle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.