Winona Ryder

On The Screen

Ennen myymälävarkauksia ja floppi-elokuvia Winona Ryder oli yksi Hollywoodin kirkkaimmista tähdistä, ja 90-luvulla yksi omista suosikeista. Hän deittaili badboy hottiksia ja valitsi leffansa hartaasti (ainakin luulen niin) ja oh boy mitä valintoja!

Lucas (1986) oli Winonan eka rooli ja sen jälkeen se oli yhtä juhlaa seuraavat 10 vuotta. Beetlejuice (1988) (tulen omistamaan Tim Burtonille ihan oman postauksen), Heathers (1988), Welcome Home, Roxy Carmichel (1990), Edward Scisscorhands (1990) ja Mermaids (1990) värittivät lapsuuteni ja kuuluvat kaikki vielä tänäkin päivänä omiin lempi-elokuviin.

Sitten tuli tämä costume drama era 90-luvun alussa ja Winona nähtiin yli-hyvässä vampyyri-leffassa Bram Stocker's Dracula (1992), The Age of Innocence (1993) leffassa ja The House of The Spirits (1993). Sitten tuli vuosi 1994 ja Reality Bites! Oi kuinka rakastankaan tuota leffaa, sille joskus oma postaus.

Winonalla pyyhki nyt hyvin ja voin lisätä menestyksiin Little Women (1994) ja How To Make An American Quilt (1995) mutta sitten alkoi alamäki. No okei- Alien- Resurrection (1997) ja Girl Interrupted (1999) voidaan laskea pois alamäestä.

2000-luvun alku oli sitten täynnä toinen toista huonompia leffoja, joita en edes ole katsonut mutta uskallan sanoa että mistään menestyksistä ei ole ollut kyse. 2011 Winona teki hiljaisen mutta vaikuttavan paluun huippumenestys leffassa Black Swan ja toivon että kyse on pysyvästä noususta. Tällä hetkellä hän kuvaa leffaa Homefront (2013) jossa hän jakaa parrasvalon muun muassa Jason Stathamin ja James Francon kanssa eli peukut pystyyn!

kuvat

 

Kommentit

mikihara

Reality bites. <3 Opetti nuorelle minulle miten määritellä ironia. 

On The Screen

Samma här- ihan huippu kohta! :)

Kea (Ei varmistettu) http://deepredblues.blogspot.fi/

Ihana löytää tää sun blogi kun meillä on nähtävästi ihan sama maku :)

Mulla oli joskus Teinari-kalenteri nuorena ja siinä etukansi oli täynnä Suosikista leikattuja kuvia Johnny Deppistä ja takakansi Winonasta. Palvon edelleen kaikkia Winonan leffoja, mut mun kaikkien aikojen suosikkipätkä taitaa kuitenkin noista olla Mermaids - siinä oli niin ihana se aikakauden kuvaus! Ja tottakai Reality Bites. Leikkautin tukkanikin samalla tavalla kuin Winona ja siitäkös mun äiti tykkäs!

On The Screen

Haha, itselläkin tai olla se kampaus joskus! :D Mermaidsin katsomisesta on aivan liian kauan, vois viikonloppuna katsoa, se on kyllä niin huippu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.