Witch Movie?

On The Screen

Which witch movie is the best witch movie? Kuten jo tiedätte niin tykkään kaikista satuihin liittyvistä leffoista ja sarjoista. Niissä on jotain maagista. Sarjoista kerron joskus toiste mutta tässä omat lemppari noita-leffat, ei missään erityisessä järjestyksessä.

Witches of Eastwick (1987)- Elokuva kertoo kolmesta ystävästä jotka huomaavat saaneensa maagisia lahjoja mystisen miehen (Jack Nicholson) saapuessa pikku kaupunkiin jossa he asuvat. Naiset rakastuvat kaikki tähän uuteen asukkaasen kohtalokkain seurauksin. Elokuva on paikka paikoin jopa hieman pelottava, mutta hyvällä tavalla. Suosittelen lämpimästi. Noitien rooleissa loistavat Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer ja Cher.

The Craft (1996). Tämä elokuva sai Wicca-liikkeen kukkimaan ihan urakalla. Elokuva neljästä kaveruksesta jotka saavat maagisia lahjoja joita he alkavat käyttämään, jälleen kerran, kohtalokkain seurauksin. Yksi suosikkeistani Fairuza Balk esittää elokuvasta noitaa jolla todella lähtee homma hanskasta. Suosittelen tätä nuorille ja kevyen kauhun ystäville.

Practical Magic (1998)- Tässä elokuvassa tapaamme siskokset ja noidat Sallyn (Sandra Bullock) ja Gillianin (Nicole Kidman) jotka ovat kirottu. Kirouksen vuoksi kaikki miehet jotka rakastuvat heihin kuolevat. Tämä on välillä jopa aika koskettava pläjäys ja sivurooleissa loistavat upeat Dianne West ja Stockard Channing.

Muita noitaleffoja joista pidän ovat Hocus Pocus (1993) ja The Witches (1990)

kuvat

Kommentit

Jeppuli (Ei varmistettu)

Miten voikaan olla, että Witches of Eastwick on kutkuttavan hyvä, mutta Eastwick-sarja ei vaan onnistu samassa? Ennakko-odotukset oli ehkä liian korkeealla leffan ystävällä... Lumottujen sisarten tätilä on niin ihana, isona ja rikkaana tahdon just semmosen talon!

On The Screen

Minäkin tahdon sellaisen talon, tai sitten sellaisen Charmed-talon :) En ole uskaltanut katsoa sitä sarjaa kun pelkään juuripa sitä että en osaa tykätä.

Jeppuli (Ei varmistettu)

Ne ullakot molemmissa ♥ Ja kannattaa jättää Eastwick kattomatta, korkeintaan stilleissä näyttää hyvältä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.