Hopottajat ja cityshoppari

Olen joskus aikoja sitten liittynyt hopottajiin (www.hopottajat.fi) ja joskus on jotain tullut testailtua. Usein suosittelukampanjat ovat olleet niin suosittuja, että olen myöhästynyt mahdollisuudesta olla testaaja.

Nyt kuitenkin avautui mahdollisuus hankkia cityshopparikortti hopottajien kautta ja olin tarpeeksi aikasin liikkeellä. Konkreettiset kortit olivat jo mennyt mutta onnistuin saamaan kännykkäversion. Minulla on aiemmin ollut itse kortti ja olen kokenut sen tosi helpoksi ja selkeäksi. Kännykkäversiossa ärsyttää kun itse en ole ainakaan keksinyt että sitä voisi selata yksi kaupunki kerrallaan.

Käytin viikonloppuna kaksi tarjousta ja totesin, että ne rekisteröityy kätevästi käytetyksi. Tarjous menee harmaaksi eikä sitä voi enään valita. Mukavaa kuitenkin, että se pysyy nähtävissä.

Kaksi yhden hinnalla tarjoukset on parhaita ja huomasin, että ainakin Midhilliin on sellainen tarjolla.

Kortti maksaa toimituskuluineen 29 euroa mutta montaa etua ei tarvitse käyttää kun se on jo säästetty. 🙂 Kortin voi tilata osoitteesta http://www.cityshoppari.fi/

Aiemmin on tullut käytettyä paljon kahvila ja ravintolatarjouksia joten eiköhän kortti nytkin tule suurelle käytölle!

muoti ostokset raha sisustus

L’Uomu nokka luomukana hotwings

Lähes joka sunnuntai käyn vanhempieni luona syömässä ja lähes aina syömme hotwingseja. Tapa on syntynyt jo kauan sitten ja alunperin sen juuret on siinä, että asuimme Yhdysvalloissa kun olin lapsi.

Siivet ovat yleistyneet viime vuosina ja sen huomaa siitä, että niiden hinta on noussut tukussa ja kauppoihin on tullut lisää tarjontaa.

Olen tulisen ruuan todella suuri ystävä ja siivet on todella helppo ruoka tehdä, lisäksi ne ovat napostelu/seurustelu safkaa missä seurustelu on yhtä tärkeää kun itse ruokailu.

Varmaan joka ikinen tarjolla oleva siipikastike on aikojen saatossa testattu. Kaikki on hyviä mutta yleisempiä meillä käytössä olevia ovat Lousiana ja Siipiveikot. Myös Poppamies ja Texas Pete kilpailevat samassa sarjassa. Itse ei olla lähdetty kastiketta sekoittaan koska kaupan kastikkeet on todettu riittäväksi.

Siivistä ei tule yhtä hyviä jos ne uunissa laittaa, jos löytyy rasvakeitin kannattaa siivet siellä valmistaa. Kun siivet on kypsät, heittää ne kastikkeen kanssa kattilaan ja ne ovat jo yksinkertaisesti sillä valmiit. Lisänä tarjoillaan ranskalaisia ja aurajuustodippiä. Aurajuustodippi meillä on yleensä vain aurajuustoa ja ranskankermaa sekoitettuna, toimii myös turkkilaisen jugurtin ja smetanan kanssa. Dipin kanssa toimii kurkku, selleri ja porkkana. 

Olin tosi fiiliksissä kun jokin aika sitten bongasin Prismassa uudet Luomunokka siivet, koska Prismassa oli Luomunokat vähissä, otettiin vielä samaan ruokailuun Atrian siipiä ja päästiin oikein vertailemaan. Luomusiivet olivat kenties hitusen kookkaampia ja rapeampia, toki rapeus saattoi johtua paistostakin mutta maku oli mehukkaampi oikeasti. 

Makututkimusta pitää vielä jatkaa ja voi olla, että ero ei ole kovin huomattava mutta vihdoin on tarjolla broileria joka ei ole tehotuotettua. Siivissä ei ole lisättyä suolaa, ei lisättyä vettä ja ne on GMO-vapaita ja lisäaineettomia.

Kyseiset siivet kulkee hyvinvarustetuissa kaupoissa nimellä vauhtisiivet. 

WP_20150117_005.jpg

 

suhteet ystavat-ja-perhe vastuullisuus ruoka-ja-juoma