Destination Check!

No niin, olemme päättäneet kohteemme mihin lähdemme muutaman päivän kaupunkilomalle! Kohteeksi osui tällä kertaa Praha 🙂 Prahassa olikin kesän alussa paha tulva, mutta olemme lukeneet, että kaikki paikat alkavat olemaan kondiksessa! Jesh 🙂 Enää vain pitää varmistaa vauvamme hoitopaikka ja sitten vain matkaa varaamaan 😉 Olemme jo katsoneet ajankohdan ja hotellinkin jo etukäteen, joten enää vain hoitopaikan varmistus ja DONE ! Yippi yay yey !!

p2.jpg

Huomasin muuten äsken kun katsoin ikkunasta, että joku on roudannut takapihalla olevaan puistoomme KUNTOPYÖRÄN, jossa tämä kyseinen mies polkee?!?! kyllä vain, näin oikein 😀 😀 myönnettäköön, että onhan se mukavanpi ulkona polkea kuin sisällä neljän seinän sisällä..

Tälle päivälle pitäisikin keksiä jotain mukavaa puuhaa 🙂 Mietin pitäisikö tänään mennä Tall Ship Race -tapahtumaan katsomaan hienoja purjelaivoja ? Ulkonakaan ei ole mikään huippuhyvä sää, joten ei siellä kauheasti kyllä tee mieli oleskella 🙁 Missä se ihana alkukesän sää on? Ihan kuin SYKSY olisi saapunut jo 🙁 Olin eilisen päivän hiukan flunssainen ja koko perjantai menikin ihan plörinäksi kotona fleecen alla maaten. Olo on nyt paljon parempi kun lääkettä on saanut nassuun. 🙂 Siksi olisikin ehkä hyvä viettää tämä päivä sisätiloissa mukavan puuhan parissa. Katsotaan nyt mitä päivä tuo tullessaan 🙂

Ostin H&M :n sisustuskaupasta aivan ihanan pyyhkeen ja fleece -peiton!

IMG_1870.JPG
                                                   Pyyhe H&M

IMG_1871.JPG

IMG_1872.JPG
                                                  Fleece -peitto H&M

IMG_1873.JPG

Nyt menen vielä hetkeksi lukemaan ja sitten aloitan päiväni oikein urakalla 🙂

Ihanaa lauantaita kaikille!

IMG_0400.JPG
                                    Imagolasit Prestige 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *