Kynsitarrat Number ONE

Nyt kuulolla kaikki kynsitarroja käyttävät/tulevat käyttäjät, nimittäin olen itse suunnaton kynsitarrojen ihannoija. Itse omistan työnipuolesta todella huonot kynnet, joten kaiken maailman lakat tekevät vielä enemmän tuhoa kynsilleni, joten nämä iki-ihanat kynsitarrat ovat tulleet jäädäkseen. Ne kuitenkin maksavat aika paljon, riippuen tietysti merkistä.
Shoppailinkin tässä yhtenä päivänä Gina Tricotin – shop onlinessa ja huomasin siellä olevan myynnissä paljon erikuosisia kynsitarroja hintaan 2,95 !! jopa 3 kertaa halvemmat mitä muualla on myynnisä! Lisäksi kynsitarroja on 20 kpl sekä sormille että varpaille. Yleensä noissa kynsitarrapaketeissa kun ei ole parillistamäärää tarroja.. Iloisena tyttönä päätinkin tilata muutamat kivannäköiset tarrat itselleni.

Paketti saapuikin perjantaina luokseni ja päätinkin nyt eilen kokeilla uusia tarrojani. Yllätyksekseni huomasin kuinka sutjakkaasti kynsitarrat sain aiempaa helpommin ja paremmin kynsilleni. Voin todetakin tarrojen olevan hintansa väärti! Takuu varmasti ostan jatkossakin Gina Tricotista näitä kynsitarroja elleivät ne ole jo loppuneet kaikista kaupoista 😉

IMG_2014.JPG

IMG_2015.JPG

IMG_2016.JPG

IMG_2013.JPG

IMG_2039.JPG

Käykää hakemassa omanne pois!

– Sailor -kynsitarrat
– Leopardi -kynsitarrat
– Jenkki -kynsitarrat

~ Hanna ~

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *