Tangel Teezer: Number One!

IMG_3601.JPGMitähän pussukasta paljastuukaan? 🙂

Päätinpä sitten tehdä sen ja ostaa uuden hiusharjan, eikä mikä tahansa hiusharja ole kyseessä vaan TANGLE TEEZER. Tätä kyseistä harjaa kun on ylistetty kaikkialla, niin päätin minäkin kokeilla on tästä tuotteesta mihinkään suurista lupauksista huolimatta!

IMG_3602.JPG
IMG_3603.JPG
Oma Tangle Teezer -matkahiusharjani on väriltään pinkki ja hankittu Kicksistä hintaan 18,90 €. Olen kuullut, että tätä harjaa saisi muualta halvemmalla, esim. Sokoksen verkkokaupassa harja maksoi n. 16,90 €..

IMG_3604.JPG
IMG_3605.JPG
Harjalla on kovat lupaukset:

1. Soveltuu parhaiten kuivien ja märkien hiustenharjaukseen
2. On oiva apu takkuisille hiuksille
3. Piikkien avulla lupaa vähentää hiustenhaurastumista ja katkeilua etc..

IMG_3606.JPG
Päätinkin ottaa harjan heti käyttööni. Suihkusta tultuani hiukseni ovat siltikin hiukan takkuiset, vaikka käytänkin aina hoitoainetta. Tein ihan samat rutiinit kuin edellisellä harjalla toimiessani, eli laitan hiusöljyä ja lämpösuojan, koska minun on pakko föönata hiukseni pörröisyyden takia, niinpä otinkin tangle teezerin ja föönin käteen ja aloin toimimaan. Föönättnynä tavallisen harjan kera, hiukseni jäävät kunnon pehkoksi, mutta Tangle teezer ja fööni combo oli aivan täydellinen! Harja suorastaan liukui vaivattomasti hiuksissani, eikä minun tarvinnut käyttää yhtään voimaa takkujen kanssa. Lopputulos föönauksen jälkeen oli: TÄYDELLINEN! Aivan kuin suoristetut hiukset! Enää ei tarvitsekaan käyttää hiustensuoristajaa tämän uuden harjan ansiosta!! Takut aukenivat, hiuksista tuli pehmeät, suorat ja kiiltävät. Aivan täydellinen tuote minunlaiselleni pörröpäälle, joka joutuu käyttämään suoristusrautaa päivästä toiseen, enään ei nimittäin tarvitse! HURRAA HUUDOT TANGLE TEEZERILLE!

IMG_3607.JPG
Toiveissa onkin myös leopardikuvioinen Tangel Teezer 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *