Viimeiset kesän rippeet

31082013935.jpg

Viimeisiä lomapäiviä viedään ja tietysti tänään olen hiukan sairastellut niinkuin sanotaankin ”hyvä työntekijä sairastaa vapaalla” ja minun kohdallani näin käy aina. Tänään nimittäin aamupäivästä iski migreeni ja nyt illasta kurkkukipu, että näillä nyt sitten menee vikat pari lomapäivää. Ei paljoa hurraata huudella 🙁 Muutenkin töihin ja kouluun palu masentaa, kun tietää edessä olevan kasapäin töitä.

Palataanpa nyt kuitenkin alkuviikkoon, nimittäin Prahasta tuli kotiuduttua Torstaina, aamuyöllä ja matka menikin todella hyvin! Voin lämpimästi suositella Prahaa, jotka rakastavat kulttuuria ja taidetta. Praha on nimittäin älyttömän kaunis kaupunki ja nähtävää on yllinkyllin. Jokainen talo on aivan upea kaikkine taiteineen! Kiertelimme ja kaartelimme ympäriinsä joka päivä monissa eri paikoissa, mutta ei toivoakaan että olisimme kerenneet nähneet kaupungin kaikki nähtävyydet. Paljon jäi vielä näkemättä ja kokematta. Toisen kerran tulemme kyllä menemään kyseiseen kaupunkiin, sen me nimittäin jo päätimme 🙂 Ostoksia tuli tehtyä paljon, olutta ja viiniäkin maisteltua niinkuin olikin tarkoitus tutustua ”böömiläiseen olutkulttuuriin” 😉 Tsekkiläinen ruoka oli todella hyvää eikä siinä käytetty turhaan mitään rehuja. Kunnon lihaa sen olla pitää! Mutta enemmän palaan kyseisiin tunnelmiin sitten kuvien kera kunhan vain koneelle ne saan 🙂

Tänään onkin päivä mennyt sairastellessa ulkoilmasta nauttien, pitihän sitä nyt vähän käydä happeakin haukkaamassa, kun oli vielä niin kesäinen päivä, nimittäin 20 astetta lämmintä! Ei se ilma kyllä enää niin lämpimältä tuntunut. Harmi vain. Tulihan tuota myös käytyä katselemassa eurooppalaisia ruokia, jotka oli laitettu nätisti esille pieniin kojuihin Imatran torille. Ranskalaiset patongit tuoksuivat täydellisiltä ja olihan semmoinen pakko ostaa kotiinkin maisteltavaksi. Iso-Britanniasta oli myynnissä erilaisia toffeepaloja,meetwurstia,juustoja yms. Suoraan sanottuna maukasta lauantaita olisi ollut tarjolla. Huomenna vielä on kyseisen tori avoinna, joten Imatran suunnalla olijat käykää ihmeessä kurkkaamassa tarjonta!

Nyt alammekin katsotaan jotakin hyvää (toivottavasti) elokuvaa ja syömään hiukan herkkuja. Tänäänhän on KARKKIPÄIVÄ 😉

31082013936.jpg

31082013942.jpg

31082013957.jpg                                                                       Ruusutoppi Sisley Housut Mango Kengät H&M

Aurinko häkäisi niin julmasti, jotta silmiäkin piti kuvaa otettaessa pitää kiinni. Tietysti tällä kertaa aurinkolaseja ei ollut mukana.

Hyvää karkki-iltaa kaikille 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *