Tervetuloa blogiini!

Hei kaikki!

Olen parikymppinen hoitoalan opiskelija Keski-Suomesta. Mielessäni on pidemmän aikaa kytenyt ajatus oman blogin perustamisesta, mutta kultaisen idean löytäminen on vienyt aikaa. Aivan lapsesta saakka olen rakastanut kirjoittamista ja äidinkielessä menestyin tasaisen hyvin koko koulu-urani lukion loppuun saakka, vaikka mielenkiintoni pyöri enemmän luonnontieteissä ja matematiikassa. Päädyin opiskelemaan fysiikkaa Helsingin yliopistoon ja elämästäni putosi hetkellisesti oikeastaan kaikki luova tekeminen kuten piirtäminen, kirjoittaminen ja ompeleminen. Päässäni pyöri ajatus, että miksi panostaa sen kaltaisiin asioihin kun eihän niistä edes saisi kunnon ammattia. Jostain syystä näin sen hyvänä perusteena luopua näistä asioista myös harrastusmielessä. 

95D10ED7-7288-47D7-A9F1-FD5DAF4503A3.jpeg

Aika nopeasti huomasin, että fysiikan opiskelu ei kuitenkaan ollut se oma juttu. Huomasin kaipaavani jotain vähemmän teoreettista, mutta joka jättäisi kuitenkin varaa omalle aivotyölle ja opiskelemiselle. Sairaanhoito tunti todella luonnolliselta valinnalta ja nyt reilu vuoden opiskelun jälkeen olen vaihdokseen erittäin tyytyväinen.

Idea blogin perustamisesta heräsi voimakkaasti eloon viime syksynä pitkän ja raskaan työpätkän jälkeen. Työskentelin syksyn intensiivisesti ensimmäisessä hoitoalan työpaikassani ja opin valtavan paljon uusia asioita tuona aikana. Vaikka se oli todella antoisaa, koin tarvitsevani vastapainoa uudenlaiselle stressille ja paineelle. Ensimmäinen askel oli löytää uudestaan inspiroivat ja nautittavat asiat. Huomasin, että tämä piiri olikin yllättävän laaja ja kattoi lopulta organisointiin, sosiaaliseen mediaan, sisustamiseen ja muotiin liittyviä teemoja. Toivon tämän blogin ja instagram tilini (@shopiskelijanpaivakirja) avulla pystyväni välittämään sitä tunnetta, mitä itse saan rentoutuessani näiden asioiden äärelle. Haluan myös inspiroida muita etsimään aikaa rakastamilleen harrastuksille. Uskon, että näin löydämme paljon kauneutta ja piristystä arkeemme. 

Tervetuloa blogiini!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *