Ainoa rajoituksesi olet sinä itse

133a43090ecfe54aebf11b24c4f3a138.jpg

Ainoa rajoituksesi olet sinä itse. 

Tämä lause osui juuri sopivaan hetkeen. Omat pelot ja epäilykset todella ovat ainoat asiat joyka todella voivat tulla unelmien tielle. Rajoja täytyy uskaltaa venyttää ja laajentaa, jotta voi päästä käsiksi asioihin jotka ehkä aluksi tuntuvat vaikeilta tai jopa mahdottomilta saavuttaa.

Pelko on loppujen lopuksi luonnollinen tunnetila ja uskon vahvasti siihen, että pelko voi usein olla myös positiivista. Se voi saada vielä määrätietoisemmaksi, adrenaliinin pumppaamaan ja haluamaan rikkomaan omia pelon luomia rajojaan.

Olin kerran teininä äärimmäisen pelokas menemään hurjan korkeaan vuoristorataan. Kaverit innostivat ja minä tärisin jonossa kauhusta, jopa niin että muistan vieläkin tarkasti miltä vuoristorata näytti alhaalta katsottuna. Rohkaistuminen siihen menemiseen ja pelon voittaminen hurjan vauhdin jälkeen tuntuivat kuitenkin mahtavilta. Halusin tehdä saman udelleen, lisää vauhtia ja pelon tuomaa adrenaliinipurkausta!

Me pystymme vaikka mihin, jos vain venytämme rajojamme ja uskallamme ensin vähän pelätä, kunhan emme itse seiso esteenä tälle mahdollisuudelle.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *