Ihana marraskuu

IMG_3747.JPG

Marraskuu voisi hyvinkin olla lempikuukauteni, jos osaisin sellaisen päättää. Olen tässä marraskuussa oivaltanut paljon tärkeitä asioita.

Kuten sen, että toisinaan on hyvin valaisevaa istua hetken suosikkikahvilan ikkunapöydässä chai-latte käsissä kuunnellen ja katsellen mitä ympärillä tapahtuu. Tänään tuona hetkenä oivalsin tärkeän asian mitä uraltani ja elämältäni haluan, ja se on vuorovaikutteisuus. Rakastan ihmisten kohtaamista, istumista alas ja tarttumista juuri sihen hetkeen. Ihmiset ovat täynnä tarinoita ja se on jotain mitä haluan jokaiseen päivääni.

Olen oivaltanut myös sen, että asioita voi muuttaa vain jos niiden eteen tarttuu toimeen. Sanoo ääneen, ja sanoo sen varmalla otteella. 

Marraskuu on jännittävä, siinä on häviähdyksiä uudesta ja jännittävästä ja samalla tuttua ja turvallista. Marraskuu on aikaa jolloin on ihanaa ottaa aamulla kahvi mukaan termokseen, käärityä viittaan ja ihastella syksyn värejä matkalla bussipysäkille, nilkkurien korot kopisten.

On ihanaa että tätä kuukautta on vielä jäljellä, joten haluan tarttua siihen vielä ja pitää lujasti kiinni, sillä juuri nyt se on parasta aikaa mitä tiedän.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *