Kiitos 2014, olit upea

photo(2).JPG

Vuotta 2014 on enää muutama tunti jäljellä.

Tein suklaahippukeksejä ja ruudulla pyörii Frasier – odotan uutta vuotta tänä vuonna rauhassa, monien baarivuodenvaihteiden jälkeen.

Tämä vuosi oli upea, opettavainen ja samalla haastava. Tällä kertaa elämässäni oli uusi tärkeä ihminen heti vuoden ensimmäisistä päivistä alkaen, ja olemme kiinteytyneet yhteen yhä enemmän vuoden aikana. Tammikuussa kirjoitin pilvenhattaraisen päivityksen ja se pilvenhattara on arjen koettelemuksissa, iloissa ja suruissa yhä leijunut mukana. Opin tuntemaan itseni vuosikausien vastustelun seurauksena vihdoin naiselliseksi ja käyttämään joskus punaista huulipunaa ja korollisia kenkiä, haparoiden mutta innokkaasti opettelin uuden kielen ja päätin alkaa seurata ja rakentaa pitkä-aikaista luovaa unelmaa, joskin hitaasti ja varmasti.

Urarintamalla mentiin suoranaista vuoristorataa, ja välillä sen vauhdissa ja mutkissa oli vaikea pysyä mukana. Pettymyksiä tuli, mutta myös monia opetuksia. Aikuiseksi kasvaminen ei ole niin helppoa kun lapsena kuvittelee, eikä kasvukivuilta voi välttyä. Kaikella on tarkoituksensa, uskon kuitenkin ja vaikka urarintama on juuri nyt kuin lankasykkyrä, kyllä se siitä vielä aukenee.

Vuoden päätän hymyillen, ja uutta vuotta uteliaana odottaen. Haluan omistaa sen unelmille ja niiden saavutukselle kovalla työllä ja suurella innostuksella. Kaikkein jännintä tässä elämässä onkin se, kuinka se on kuin matka jonka päämäärää ei tiedä ja jonka varrella oppii jatkuvasti, toisinaan itkee ilosta ja toisinaan surusta. Mutta kunhan muistaa myös nauraa ja jakaa sen jonkun kanssa – ja nauraa paljon – siitä kyllä aina kuitenkin eteenpäin selviää.

Jännittävää, upeaa ja unelmien täyttämää vuotta 2015!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *