Mystinen eleganssi

62e232d52d776fec8838e09342ff1585.jpg

kuva

Olen innokas tarkkailemaan ympäristöäni ja otan jatkuvasti vaikutteita ympäröivistä ihmisistä ja tapahtumista. Havainnoin tunnelmia ja ihmisistä hehkuvia vaikutelmia. Nykyisessä työssäni olen jatkuvasti vuorovaikutuksessa asiakkaisiin, joten olen huomannut tämän taipumukseni voimistuvan entisestään tälläisessa ympäristössä. Eräs asia, joka jaksaa inspiroida ja herättää ihmettelevää ihastusta on joistakin kohtaamistani naisista hehkuva eleganssi. Se on jotain, mitä heissä suuresti ihailen ja josta vaikutun joka kerta. En osaa selkeästi selittää mikä tuo eleganssi oikein on, mutta aavistuksia minulla on.

Uskon että osa eleganssista tulee siitä miten itsensä kantaa. Nämä elegantit naiset tuntuvat suorastaan lipuvan ympäriinsä, heidän liikkeensä ovat kevyitä ja heidän ilmeensä pysyy koottuna. He ovat uskomattoman lämpimiä ja jaksavat aina kiittää ja hymyillä, heistä hehkuu lämpö ja ystävällisyys. Samaan aikaan heissä on kuitenkin tyyni rauhallisuus ja hyvänlainen ylpeys. Heidän hiuksensa ovat kauniisti laitetut, usein kiiltävät ja aseteltu kauniisti. Heillä on kauniit ja harkitut vaatteet, höystettynä pienillä yksityiskohdilla.

Olen usein huomannut ett ämonet näistä eleganteista naisista ovat joko ranskalaisia tai italialaisia. Heidän tummat hiuksensa ovat aina tuuheat ja kauniin kiiltävät, ja laitettu kauniisti. Sekä ranskan -että italian kieli on suorastaan runollista, ja sitä on ihana kuunnella. Miehetkin uskaltavat leperrellä ja hymyillä, ja usein naiset näyttävät miesten rinnalla voimakkailta ja itsenäisiltä. Ehkä juuri tämä on osa sitä eleganssia, jota suuresti heissä ihailen.

Suuri osa eleganssista tulee myös itsevarmuudesta ja varmasta uskosta siihen että on oman elämänsä pääosassa. Ihailen itse melkoisena stressaajana ihmisiä, jotka pysyvät tyynenä vaikeissa tilanteissa, etenkin juuri näitä naisia jotka saattavat kantaa itkevää lasta käsivarsillaan tai tekevät tuhatta asiaa samaan aikaan aivan rauhallisen oloisina ilman paniikkia.

Haluaisin itse olla matkalla tälläiseksi naiseksi. Uskon että se on mahdollista, ja uskon siihen ettei koskaan ole valmis vaan aina voi tehdä jotain – niin pientä kuin suurta – kehittyäkseen. Täydellisyyttä ei eleganssi minulle kuitenkaan merkitse – se on enemmankin kykyä kantaa itsensä ylpeänä ja omata motivaatio ja tahdonvoima saavuttaa tavoitteita uskoen omaan itseensä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *