Suuntavaistoa vailla Sohossa

photo 2 (11).JPG

Viime aikoina mielessä on pyörinyt paljon eksyksissä oleminen ja siitä olen tännekin kirjoitellut, enemmän tosin vertaiskuvallisesti. Mutta eilen surkuhupaisalla mutta onnellisesti päättyneellä illan juhliin tilattujen karjalanpiirakoiden hakumatkalla Sohossa sijaitsevaan Nordic Bakeryyn onnistuin olemaan ihan kirjaimellisestikin eksyksissä. Olen nimittäin surullisenkuuluisa kavereideni kesken olemattoman suuntavaistoni vuoksi (kuinka sopivaa, heh). Pelastajani on jo tovin ollut Google Maps-appsi, mutta eilen epäonnisen perjantai 13. päivän kunniaksi heti Piccadilly Circukselta ulos asteussani puhelimeni netti päätti simahtaa juuri kun kaivoin puhelimeni antamaan apua suunnistamisessa. Voi rähmä!

Löysin itseni vaeltamasta epätoivoisena ympäri Sohon kapeita katuja poiketen hiukan Chinatownin kautta, luikkien toinen toistaan trendikkäämmän toimiston ohitse tuntien samalla haikean kateudenpistoksen niissä työskenteville supercooleille tyypeille. Eksyneen matka jatkui vaan, ja toivoa loivat ainoastaan katukartat jotka tosin eivät olleet kauhean ihanteellisia tilanteeseen jossa mieltä painoi uhka että saisin pian kylmät ja kovettuneet karjalanpiirakat illan juhliin ellen pian pääsisi perille.

Noh, itsepäisenä eksyjänä luovutin viimein kun olin jo nakannut kaulahuivinkin laukkuun hikoillessani tämän maratonin seurauksena. Kysyin kiireisen näköiseltä postimieheltä apua ja kappas, vastaus oli yllättävän yksinkertainen: tuosta vaan toinen tai kolmas katu oikealle. Rynnistin siis eteenpäin ja kappas vaan taas – siellähän se kauan odotettu Nordic Bakery-kyltti olikin. Ja karjalanpiirakatkin vielä lämpöisiä.

Ulos leipomosta astuessa tyrmistyksekseni huomasin lähes samantien että määränpääni oli ollut yhden vaivaisen kadunpätkän päässä alkupisteestäni. Siellä se Piccadilly Circuksen jouluinen jättikokoinen snow globe oli kaikessa komeudessaan.

No, loppu hyvin kaikki hyvin. Onneksi.

Ja karjalanpiirakatkin tekivät tehtävänsä ja katosivat illan jouluisissa kotibileissä parempiin suihin.

hyvinvointi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *