Äitiyspakkaus

Sievä Sekasotku

Lähdimme eilen koko perheen voimin minun vanhempieni luo yökylään, se on joskus mukavaa kun saa vain olla ja aina on pikku-Millalla joku seurana leikeissä. Teki ihan hyvää kun olin hänen kanssaa viikonlopun yksin ollut ja teki myös hyvää minulle ja pappalle, kun hän ei ollutkaan vain koneella vaan katseli kanssani elokuvaa. En muista edes milloin oltaisiin noin paljon pussailtu, tuntui kivalta :)

Tänään kun tulimme kotiin oli postilaatikossa lappu jolla saisin noutaa äitiyspakkaukseni lähimmästä postista ja oi, kun olen sitä odottanut, vaikka tiesin, että saan 2011 mallin, enkä sitä uutta jossa oli niin kaunis laatikko. Olen silti hyvin tyytyväinen tähänkin, vaikka aikamoinen nallelataus sisältä löytyikin. Kerrankin poikamaisesta laatikosta oli hyötyä, kun poika tulossa, viimeksi se ei niin innostanut, kun pienestä tyttövauvasta ei osannut sanoa kumpi hän on.

Pikku-Milla ei oikein olisi halunnut antaa mamman rauhassa katsella laatikon sisältöä, niimpä oli pakko keksiä jokin harhautus. Teippasin, leikkasin ja kokosin kuljetuslaatikosta hänelle pienen mökin, josta tuli ihan söpö, vaikka se on vain pahvilaatikko. Laitoin sisälle myös koristevalot, jotka kyllä nyt jo on revitty irti, mutta ehkä vielä tuunaan pikkumökkiä, joka oli aikamoinen menestys.

Suosikkejani olivat ehdottomasti nämä 

Mutta niin kuin jo Nonariina palstallaan mietti "Saako ilmaisesta valittaa?" mietin minäkin samaa. En usko, että moni tyttölapsen saanut tai tyttölasta odottava on kovinkaan innoissaan pakkauksen sisällöstä, kun on plajon sinistä ja vihreää, myös hammasharja ja purulelu. Ehkä olisi hyvä jos saisi valita kolmesta vaihtoehdoista; tytölle, pojalle ja unisex. Toki pitää olla iloinen, että saa edes jotain. Haluan silti valittaa ihan valittamisen ilosta tuosta nalle ryöpystä ja rumasta nallepussilakanasta, joka on rumempi kuin 2010 vuoden+ keltainen nallepussilakana :D 

Kommentoi