Baka, baka liten kaka...

Sievä Sekasotku

Jag och Milla har övernattat i Jeppis hos mina föraldrar för pappa skulle ha något slags spelkväll via nätet med sina vänner.

Det är skönt att vara "hemma" fast jag inte har något kvar där, men det finns alltid någon som orkar leka och sköta Milla när man själv vill vila en liten stund.

Milla, mummu och tio åriga hunden Hessu (bichon frise) gich ut och gå med vagnen när jag lovade baka. Jag skulle laga pepparkaksdeg, bruna bröd och jultårtor. Har inte aldrig bakat bruna bröd, men det gich helt ok. Tårtor kan  ju alla "baka," men den där pepparkaksdegen... Det gick bra tills jag skulle tillsätta mjölen... degen var ju ännu för varmt så det blev ju bara en klump som mamma slängde :D

Milla badade på kvällen före hon gick och sova, sen började mummu och jag titta på film.  Vaari orkade inte titta på film så han gick också och sova.

Vi tittade filmen "The rumor has it..." med Jennisfer Aniston, Kevin Costner (han är ju så... ni vet ;) ) och den häftiga Shirley MacLaine. En så underbar film.

                                                  

(photo from imdb.com)

Mummu hon gick efter filmen och sova med Milla men jag var inte alls trött.  Jag tittade ännu en film och det blev den finska filmen "Häjyt" med Juha Veijonen, Teemu Lehtilä och Samuli Edellman. Jag gillar finska film och "Häjyt" är en av mina favoriter.

                          

(photo from cdon.com)

Sen var klockan 5:00 och jag var tvungen att sluta vaka. 

Kommentoi