Ihana viikonloppu <3

Sievä Sekasotku

Hyvä ystäväni menee toukokuussa naimisiin ja me järjestimmekin hänelle maailman parhaat polttarit lauantaina. Olimme ottaneet huomioon morsiamen toiveet, ettei häntä puettaisi nolosti tai muutenkaan nolattaisi julkisesti. 

Morsian tiesi päivän, mutta ei mitään sen sisällöstä tai milloin aloittaisimme. Hän oli istunut aamulla facebookissa ja nähnyt polttarikansan online tilassa ja yhtäkkiä kaikki hävisi. Hän oli aavistanut heti, että nyt tapahtuu.

Marsimme morsiamen oven taakse 8:00 ja huonon sään vuoksi levittäydyimme olohuoneen lattialle piknikille. Tarjolla oli mm. hedelmiä, voileipiä, kahvia, tuoremehua, kuohuviiniä, makaronisalaattia ja toast skagenia, joka myöhemmin nimettiin "skägen frägeniksi." (alkoholilla oli pieni rooli tämänkin kanssa.)

Morsianta ei puettu sen nolommin kuin, että hän sai lentokapteenin hatun, passin kaulaan ja t-paidan jossa luki "Haluatko vaimoksi 2013." Morsian sai vihjeitä ennen joka etappia ja piknikin yhteydessä hän joutui kirjoittamaan kaikkien entisten nimet kiviin, joita hän joutui tietyn ajan kantaa mukanaan repussa, ns. menneisyyden taakka. Toki hän joutui myös allekirjoittamaan sopimuksen jossa oli mm. Pykälä jossa kiellettiin polttariporukan haastaminen oikeuteen tai hääkutsujen peruminen. Sitten hän sai listan asioista joita tarvitsisi päivän aikana ja 10 minuuttia aikaa pakata ne.

Morsian oli kertonut eräälle meistä jonkun keskustelun yhteydessä, että ei ole moneen vuoteen käynyt ratsastamassa, eli sekin oli listalla luonnollisesti. Morsian oli hyvin onnellinen tästä.

Kävimme myös aiheuttamassa pahennusta Himangan Teboililla tanssin merkeissä. Tanssimme koko porukka Gangnam Stylen tahtiin parkkipaikalla ja meidät oli nähnyt aika moni, onneksi emme sentään joutuneet kymppiuutisten loppukevennykseen. Lopulta morsian sai päästää irti "menneisyyden taakasta" ja nakata kivet koskeen sillalta ja samalla huutaa kivessä oleva nimi. 

Morsian vietiin myös kosmetologille kulmien ja ripsien ehostukseen Kalajoella ja me muut olimme sillä aikaa mökillä tekemässä ruokaa ja osa vähän "lepäämässä." Illan mittaan mökillä morsian sai tehtäviä joilla osoitti meille olevansa vaimoainesta. Syötiin, juotiin ja pidettiin hauskaa.

Morsiamen kapteenin hatulle oli myös tarkoitus, joka oli vähän niinkuin teemana, koska me muuthan olimme morsiamen lentoemoja, eli Crew. Meillä oli illaksi kaikille lentoemon hatut, valkoiset paidat, mustat housut ja passit kaulassa.

 

 

Käänsimme katseita Kalajoen yössä. Merisärkillä lauloimme karaokea ja osa porukasta kävi vielä Dyynissäkin. Janne Hurme oli esiintymässä, mutta emme ehtineet nähdä keikkaa ollenkaan. Pääsimme kyllä koko poppoo Jannen kanssa yhteiskuvaan :D

 

Hauskaa oli, tuosta on vaikea enää polttareita pistää paremmaksi. Kiitos kaikille osallistuneille. 

Kommentoi