Lapsi kuumeessa

Sievä Sekasotku

Nämä sairastumiset yllättää aina, kun pikku-Milla ei ole usein sairaana ollut. nyt muutaman päivän ollut kovassa kuumeessa. Buranalla ollaan kuumetta hoidettu, kun lääkäri ei muuta vaivaa löytänyt. Reipas potilas, joka jaksaa välillä leikkiäkkin ja nauraa ihan hervoittomasti, mutta sitten tulee kiukkupuuskia ja yhtäkkiä nukutaan. Itse epäilen kovati uusia hampaita, mutta voi toki olla jotain virusperäistäkin.

Itse oireilin eilen ja oli hiukan lämpöä, mutta tänään ei ole kuin päänsärky kaverina, kun ei oikeen ulos olla menty. Mutta onneksi näyttää siltä, että tämä tauti on kohta ohi.

Onneksi on noin ihana lapsi, joka on helppo, vaikka sairastaakin <3

En ole saanut aikaiseksi edes varata aikaa uuteen sokerirasitukseen, kun ollut ajatukset muualla. voikohan ensi viikolla vielä mennä jos nyt rv 28+6 ja jotenkin jäänyt mieleen, että se on "turvallista" 28 viikkoon asti. 

Noh, itselläni ei sinne kovinkaan suurta hinkua ole mennä, kun kerran olen jo käynyt rv 21 ja arvot olivat kunnossa, eikä äitiyspolin lääkäri ollut yhtään huolissaan suuresta vauvasta, niin kuin neuvolan lääkäri. Painoarvio oli viimeksi 1300g  ja on kuulemma ihan normaali näillä viikoilla. 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Meillä on ollut myös vähän vastaavaa: kitinää, räkää, lämpöä ja vielä vähän kitinää.Me epäillään myös hampaita, koska kulmahampaat on jo jonkin aikaa pilkistänyt ylhäältä ( ja huh sitä kuolan määrää!). Buranaa annettiin eilen, koska itku oli niin lohdutonta, että varmaan sattui ja kovaa.

Nyt ollaan kuitenkin tänään mietitty lääkärille menoa, jos tuntuu ettei pojan olo parane, koska kiukuttelu liittyy hyvin vahvasti nukkumaan menoon, joten halutaan varmistaa, ettei vaan ole korvatulehdus (sillä ensimmäinen olisi!).

Toivottavasti menee ohi nopeaan -Teillä ja meillä!

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Tänään jo parempi, mutta sitä kiukun määrää, mutta kuumetta ei ole ollut, eikä edes lämpöä, enkä ole siis antanut buranaa. Mutta suurin osa kiukutteluista ja "itkuista" on sellaista tekoitkua :D kyllä ne lapset vaan osaa :D yhdet päiväunet ja toisille ei millään ja aivan liian kova meno ollut päällä koko päivän. mutta sitten kun mentiin lopulta yöunille, niin  ei sängystä ylös kertaakaan ja nukhati n. 5minuutissa. paranemisia myös sinne

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.